SviruS Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Witam! A oto moja perka...nie mam funduszy na własną, porządną real perkusje więc chce mieć chociaż w 3d :D. Przedstawiam juz wymodelowane elementy zestawu. Moze dodam jeszcze kilka czesci. Zostanie mi teksturowanie i zrobienie jakiejs sceny. Jezeli ktos jest zainteresowany dokladniejszym ocenieniem elementow to TUTAJ są osobne rendery. Pozdrawiam i czekam na komentarze... PS. Oczywiscie bede pracowal nad ustawieniem i proporcjami czesci. Pozniej dam moze inne ujecia...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 ladnie wydaje sie dosc szczegolowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRODO Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Bardzo ładna i szczegółowa ja maże o swojej własnej gitarze elektrycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Bardzo dobrze zrobiona, mialem okazje kilka razy w zyciu pomagac rozkladac zestawik znajomemu muzykowi... Wydaje sie ze materialy to juz \"bulka z maslem\" - do dziela wiec! Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Ja tez chce elektrycznaaaaaa :( Ale nie o tym mowa. Jak narazie to praca wyglada bardzo fajnie, duzo szczegolow i dopracowana. Ale wszystko sie jeszcze okaze po nalozeniu teksturek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 ladny i szczegolowy modelik !! :) czekam na teksturki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 sam kiedyś robiłęm dla kumpla, który sporo bębni, to jak skończysz, to pokażę swoją starą wersję sprzed ponad 2 lat, jak walczyłem jeszcze z maxem... :) póki co - kawał solidnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 czy taleze nie powinny miec jakiejs grubosci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2004 Talerze rzeczywiscie musze zrobic od nowa bo poki co to zwykly line-->lathe... Dzieki wszystkim za pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Mi sie podoba. Kolorystycznie wyglada jak obrazek z helpa od maxa 4:D Ale tylko kolory bo praca lepsza:D A jaki to zespol??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Badzo fajna pekusja...teaz tylko texturki i będzie SPOX ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2004 Skilo: Jaki zespół? Ta perkusja nie jest z kokretnego zespolu, napewno nie jest to zespol z gatunku heavy metal, bo zestaw za maly :D. Wiekszosc referencji bralem ze strony firmowej TAMA wiec na centarli bedzie pewnie to logo... PS. Kolory tego testowego renderu to zupelny przypadek nawet nie wiedzialem ze w helpie z maxa4 sa takie barwy :) Krytykujcie! Krytykujcie! pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Ja powiem tylko że renderek mi sie podoba, pracka JUŻ robi dobre wrażenie... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Witam SviruS proponuje abys zrobil taka scenke: Stara uliczka ze starymi sklepami a w jednym sklepie Wystawa na ktorej znajduje sie Twoj wypasiony sprzecik[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 a ja zrobił bym jeszcze postać bębniarza, która wymachuje pałkami i wrzucił bym takiego przergiętego motion blura 8). perkę mieścił bym w bardzo zaciemnionej i durzej piwnicy. i przywalił bym od góry jakimś volume light\'em 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Przyznam ze propozycja nuriel/\'a co do sceny jest interesująca...pomyslimy pomyslimy...tylko ze bębniarz to juz osobny projekt :P ...tymczasem sporo nauki w tym tygodniu, niewiem czy uda mi sie cos zrobic heh:( pozdro! i dzieki za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Naprawde profesjonalna perkusja...:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
al3r Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Ja nei wiem ze wy tu cos widzicie? Virus nei mozez jej umiescic na jakims jasnym tle np niebieskim? jedna wielka szarosc a ja bym chcial sie pozachwycac:-) No i czekam na jakies upgrady. kiedy teksturki beda? ta stal...ahhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi