Pan News Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Corel Corporation zaprasza na prezentację i warsztaty graficzne najnowszych produktów: CorelDRAW Graphics Suite X4 oraz Corel Paint Shop, Pro Photo X2. (autor: hindus) - ID: 86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 A gdzie Kraków?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Pochwale sie ze ja podrzucilem info M@ti: jak nie ma to nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Tak tak - info poszło od Illiego - sorki zapomniałem dodac przez to spisywanie adresow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 To pewnie będę w kato. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 jak zwykle we wrocławiu nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonChiffon Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Może być ciekawie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 A link gdzie? Goolem musiałem szukać :P Ja pewnie będę w katowicach, o ile nie wypadnie mi jakiś egzamin w tym albo następnym dniu. http://www.teamadv.pl/corel/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi