Yano Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Witam. Zrobiłem taki oto projekt zombie. Ma jakieś 4700 scianek więc nie jest to taki bardzo LowPoly, ale klient tak sobie życzył, więc jest jak jest. Powiedzcie co myślicie.
Max Schreck Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Całość fajna, ale tekstura kombinezonu jest jakaś dziwnie rozmazana - mogłaby być nieco wyraźniejsza.
darkelf Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 fajne, rekawica mi troche nie pasuje, ale ogolnie spox. i pytanko - czym robiles krew? smudgem??
Fr3d3k Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Imo fajny, tupowy, klimatyczny zombie =] Ztwórz no jakiegos \"Residenta\", bo nie mam w co grac :o heh Szkoda ze tylko jeden.......ale jak klient tak chcial .. to trudno:l.
kru Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 ladna skora i krew. sam model moglby byc bardziej \"anatomiczny\". kombinezon wg mnie powinien miec inny kolor bo jest za podobny do skory przez co miejscami wyglada jakby byl polprzezroczysty. ogolnie pozytywnie.
giorgione Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Klimatem przypomina resident evil - oczywiście gierkę:D popraw jeszce teksturkę tak jak radzi ci wiekszość tutaj, a wszystko będzie w porządku.:) Pozdr Giorgione
Yano Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 Dzięki za komentarze i rady. Ze zmianami jeszcze poczekam na to co powie klient. Miał to być model zombie robotnika. Rękawice miały być więc dałem, chociaż może akurat na tym obrazku nie wygląda ona najlepiej. Kombinezon pierwotnie był niebieski,a le jakoś nie podobało mi sie to, bo całość wyglądała zbyt kolorowo, ale myślę że jak będzie trzeba to dam mu jednak odcień bardziej niebieski, ...sie zobaczy :) Całość jest animowana, a sam zombie ma \"odrywalne\" częsci ciała :D tak żeby można mu było odstrzelić to i owo ;) Krew nie robiłem smudgem, ale normalnie pędzlem w Photoshopie. Model ma 2 tekstury 512x512 -jedna na głowe, druga na reszte ciała. Hunter - narazie 1, ale jak sie wszystko ładnie ułoży to niedługo będą inne modele.
Rafal Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Mógłby mieć z 3000-3500 bez żadnej widocznej różnicy w modelu. Ale skoro klijent tak chciał to ok
Rekomendowane odpowiedzi