chronos Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 postanowiłem zrobić szachy nic spycjalnego iwdać , moja pierwsza pracka w max.. . powiedzcie co poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2004 jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 tak jak mowiles...nic spycjalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Wygladaja jak zywcem z maxowego tutra, ale o to chodzi na poczatku, pracuj dalej [piwo] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 grubosc wiezyczki i kanty(za ostre) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 gora jest za filigranowa, albo podstawa za masywna !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Ja mam tylko taką malą uwagę... kolor czarny jest ladny, ale bez przesady, kadruj jakos swoje prace... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 no postępy z pracą z koniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 no i ostatni p.s jak się robi rendra nie na czarnym backgroundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 no to tak: konik troche taki dziwny:) a co do pytania wchodzisz do renderind- enviroment i zmieniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 enviroment- color tam jest. Ale proponuje moze jakąś szachownice zrobic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 hmm ja najpierw chciałem zrobić wszystkie figury i dopiero później szachownice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 kurcze :D kiedy tez tobilem ten temat, to bylo bardzo bardzo dawno temu :D jakbys chcial to moge pokazac, moze Ci cos to da :D edit albo lepiej nie :D :D nic sie z tego nie nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 pracuj nad koniem, niech nie wyglada jak z plasteliny!... i uszy mu moze zrob hę? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladin Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 napewno powinienes powiekszyc gorne czesci figur(przynajmniej pionka i wiezy), moim zdaniem lepiej by wygladalo zeby podstawy figur byly jednakowych rozmiarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Może bys zrobił bardziej detaliczne te figurki - chociaż tego gońca popraw - mniej meshmooth a wiecej dłubania:P:D Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 nio jak dlamnie to wszystkie wygladaja jak ulepione, zrob je bardziej ociosane, powinno wygladac wtedy troche lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 dobrze tu taki render napewno jeszcze nie końcowy bo nie ma praktycznie textur i jak widać wcześniej wszystkie prawie figurki są do poprawy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi