Napisano 24 Styczeń 200421 l postanowiłem zrobić szachy nic spycjalnego iwdać , moja pierwsza pracka w max.. . powiedzcie co poprawić
Napisano 24 Styczeń 200421 l Wygladaja jak zywcem z maxowego tutra, ale o to chodzi na poczatku, pracuj dalej [piwo] Pozdrawiam
Napisano 24 Styczeń 200421 l Ja mam tylko taką malą uwagę... kolor czarny jest ladny, ale bez przesady, kadruj jakos swoje prace... Pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor no i ostatni p.s jak się robi rendra nie na czarnym backgroundzie?
Napisano 25 Styczeń 200421 l no to tak: konik troche taki dziwny:) a co do pytania wchodzisz do renderind- enviroment i zmieniasz
Napisano 25 Styczeń 200421 l enviroment- color tam jest. Ale proponuje moze jakąś szachownice zrobic;)
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor hmm ja najpierw chciałem zrobić wszystkie figury i dopiero później szachownice ;)
Napisano 25 Styczeń 200421 l kurcze :D kiedy tez tobilem ten temat, to bylo bardzo bardzo dawno temu :D jakbys chcial to moge pokazac, moze Ci cos to da :D edit albo lepiej nie :D :D nic sie z tego nie nauczysz
Napisano 25 Styczeń 200421 l pracuj nad koniem, niech nie wyglada jak z plasteliny!... i uszy mu moze zrob hę? ;D
Napisano 25 Styczeń 200421 l napewno powinienes powiekszyc gorne czesci figur(przynajmniej pionka i wiezy), moim zdaniem lepiej by wygladalo zeby podstawy figur byly jednakowych rozmiarow
Napisano 25 Styczeń 200421 l Może bys zrobił bardziej detaliczne te figurki - chociaż tego gońca popraw - mniej meshmooth a wiecej dłubania:P:D Pozdr giorgione
Napisano 25 Styczeń 200421 l nio jak dlamnie to wszystkie wygladaja jak ulepione, zrob je bardziej ociosane, powinno wygladac wtedy troche lepiej :)
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor dobrze tu taki render napewno jeszcze nie końcowy bo nie ma praktycznie textur i jak widać wcześniej wszystkie prawie figurki są do poprawy ;p