Pablo Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Helo, zaczynam WIPa zeby sie zmusic do robienia :) Projekt nie moj. Przedstawiam dotychczasowe efekty. pozdr
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 nieźle btw. twój hołm pejdż nie działa wiem wiem :) musze przedluzyc domene.. :) pzdr
Orangegraphics Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 fotel troche jak przeskalowany w osi "tył przód" wygląda. na razie mało, ale ładnie
Fargate Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Mało :P Daj coś więcej i zrób normalnego clay'a całej sceny :)
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 Proszę, maly update z clayem. Juz wiem ze poduszki beda zmienione...(tzn na nowo wymodelowane). pozdr
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 Kolejny update... bedzie nowa poducha, dojda jeszcze poduchy na kanapie i chyba fotelach.. poza tym dojda zmarsszczki na kanapie... i jakies detale..jeszcze troche i zaczna sie shadery. pozdr
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 jak narazie bardzo fajnie :) sam krzaczki robiles ? mozesz zrobic blizszy render tej lawie (?) ? :)
P4VV37 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Siatka to opacity czy modelowana? Mnie się podoba:) oświetlenie będzie takie jakie jest czy zmienione?
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 Modelowana, oswietlenie jest tymczasowe tylko do pokazywania progressow, jeszcze troche skoncze modeling, wtedy zabiore sie za shadery i oswietlenie. pozdr
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 bardzo fajny stolik :) mniemam ze to ze splinow :) podoba mi sie :)
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 a sorki.. teraz zauwazylem... tego na niebiesko chyba niepowinno byc co ? materace(?) czy jak to nazwac powinny byc prostokatne chyba a te zdaje sie sa jakies dziwne a pozatym wchodza w oparcie :) mniemam ze to niedopatrzenie :P heh...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 ta spline :), co do kanapy i fotela, ma tak byc, taki komplet :) to nie materace tylko skora :P pozdr
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Maly update, modele jeszcze nie skonczone...ale nie moglem sie powstrzymac :) poki co walcze jeszcze z oswietleniem, materialy sa bo sa jedynie kanapa ma w miarę finalny material. Z tylu plotek narazie tekstura , potem go wymodeluje i dojdzie tam pelno zieleni. pozdr
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 dzieki, niedlugo kolejne update'y pozdr
Kimmi Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Bardzo fajnie. Oparcie tej brązowej kanapy jest zbyt pomarszczone względem jej siedziska. Oprócz dywanu jest tam jakaś podłoga? Bo tylnia noga białej kanapy jest dwa razy dłuższa od przedniej. No i jeszcze jakieś dwie dziwne fałdy na dole dywanu (wydaje mi się, że to jest jakiś cień)
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 Bardzo fajnie. Oparcie tej brązowej kanapy jest zbyt pomarszczone względem jej siedziska. Oprócz dywanu jest tam jakaś podłoga? Bo tylnia noga białej kanapy jest dwa razy dłuższa od przedniej. No i jeszcze jakieś dwie dziwne fałdy na dole dywanu (wydaje mi się, że to jest jakiś cień) Kanapa ta za dol sie jeszcze nie wzialem dlatego jest tak plasko, co do tej nogi masz racje :) poprawie, a te faldy na dywanie to cien :) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi