airmoss Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 mam problem jak na screenie. Rozne opcje probowalem przestawiac i nic, nie wiem wlasciwie czego juz szukac. http://img211.imageshack.us/my.php?image=viewportgr5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 To akurat normalne. Nie ma żadnego błędu, po prostu jesteś "bliżej" niż krawędź budynku. Trudno aby kamera pokazywała to co masz za "plecami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 pobaw się opcją "Viewport Clipping" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Racja, mea culpa, o tym zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Jesli obiekty na scenie nie musza miec odpowiednich wielkosci to narzedziem scale poprostu powieksz cala scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruczek Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 jesli nie renderujesz a widok używasz do samego modelowania to polecam przelaczenie na widok "User" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airmoss Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 no wlasnie to nie jest normalne, ale problem w skali lezal, powiekszylem scene i problem przestal wystepowac, dzieki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi