goran Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Troszkę mi się nudziło w pracy, a że nie miałem przy sobie pendriva z Karasiem, więc postanowiłem machnąć coś na szybko. Rozejrzałem się po biurku i oto efekt. Referka: 2x2 godzinki dłubania w pracy w wolnych chwilach: i jeszcze 3 w domu: Nie będzie żadnej szczególnej sceny. Tylko model i może teksturki, a jak bedzie mi się chciało to coś w rodzaju referencyjnego zdjecia. Będę wracał do tego wątku w wolnych chwilach lub gdy Karaś za bardzo mi dopiecze.
Sebastian Ozga Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Oryginalny model ma większy ma bardziej zaokrąglone krawędzie (również na przyciskach). Ale ogólnie jest ładnie, czekam na resztę. Aha, fajną masz pracę ;)
goran Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 ok, dawno mnie nie było, ale coś dłubnołęm. Oto kolejny etap prac. Postęp mizerny, ale ostatnio mam urwanie głowy w domu i w pracy. Pozdrawiam
heaven Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 przyciski conf, intcom.... itp. sa za wysokie chyba. ladnie ladnie...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 to jest dobry pomysł, a ja od dwu tygodni siedze w robocie i patrze na Sobótke, już mi sie klawa od allegro wyciera ładny model
piksar Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 a te klawisze szare z numerami nie za blisko siebie ?
goran Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Pablo: Siatka jest słaba, ale o dziwo po msie wygląda całkiem, całkiem, chociaż mogłoby być lepiej. Heaven, Piksar: rzeczywiście, macie rację. To mi się właśnie podoba w wipie, człowiek się dowiaduje gdzie robi błędy. Dzięki!
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Czego to ludzie z nudów nie robia w pracy! (SIC!) :D skrecony kabelek tez bedzie? ładnie Panie ziom.
goran Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Kabelek raczej będzie, w końcu to nie komórka :-)
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Nie no siateczka jak najbardziej poprawna. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi