Napisano 13 Kwiecień 200817 l Witam! Szukam darmowego programu do odtwarzania filmów klatka po klatce... myk polega na tym że nie mogę znaleźć takiego programu który przewija o klatkę do tyłu ... takie programy jak Media Classic, czy Allplayer przewijają o jedną klatkę, tyle że do przodu, a do tyłu już nie... :( bardzo potrzebuje takiego softu, więc jeśli ktoś wie coś na ten temat to niech się podzieli... :) z góry dzięki za pomoc, odwdzięczę się repem... ;) Pozdrawiam!
Napisano 13 Kwiecień 200817 l Floo blenderem się da :) Choć nie wiem czy połknie cały długi film, ale jeśli chodzi o krótkie filmiki to na pewno. Otwierasz sobie okno video sequence editor, Add > Movie > wyszukujesz film z dysku. Obok otwierasz jeszcze jedno okno video sequence editor, przełączasz na image preview zamiast sequence (te beleczki obok napisu Strip), teraz możesz klawiszami w bok skakać po jednym frame, a alt+A odegrać całość.
Napisano 13 Kwiecień 200817 l Autor no proszę... nie próbowałem... dzięki Ania... ;) + edit: repa już nie mogę ci dać... :(
Napisano 13 Kwiecień 200817 l polecam Camtasia Player wiele odtwarzaczy tnie sie przy cofani a ten chodzi ładne i ma opcje "Repeat" jak dla mnie jest świetna http://www.techsmith.com/download/accessories/default.asp#player pzdr EDIT:nie mylić repeat(spacebar) z Play/Repeat(Ctrl+R) :D
Napisano 14 Kwiecień 200817 l Autor Mr Pank dzięki! rep + Prosty programik... ;) lecz tylko do plików avi... ttaaddeekk u mnie działa tylko do przodu... ;( najlepszy wydaje się VirtualDub... :) pozdro!