Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Blagam o pomoc jestem poczatkujacym uzytkownikiem 3d maxa 5 lecz strasnzie duzo czytam o nim ale nie moge znalezc jednej prostej zeczy nigdzie a mianowicie nie wiem jak zrobic bym mugl obejzec z dwoch kamer jedna animowana scene tak jak w filmie ze jedna scena potrfi byc ogladana w 2,3 lub 4 kamerach a nawet wiecej chcialbym zrobic to samo lecz nie wiem jak to zrobic bym mugl filmowac np sphere z 2 kamer jak to zorbic???? blagam o pomoc i serdecznie pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale chodzi Ci o to, zeby w tym samym momencie byl obraz z dwoch kamer? Podzielony ekran, itp?

Napisano
  • Autor

nie:( chcialbym bym mugl naprzyklad filmowac obiekt z jednej kamery a chwilke puznije przelaczyc widok by byl z drugiej kamery tak jak jest w filmach . kompletnie nie wiem jak to zrobic blagam o pomoc i pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

i to wszystko by sie dzialo w jednej scenie ze np. ogladam obiekt jedna kamera zminiam widok na druga kamere i ogladam ten sam obiekt.bardzoo prosze o pomoc

Napisano

nastepny kolega z problemem wlansnego intefaceu?

zrob tak jak w filmie. to sie nazywa montaz. robisz oddzielne ujecia i montujesz je po za maxem.

Napisano

Jest możliwość połączenia tego w Maxie w Track View\'ie...ale nie stety nigdy tego nie robilem i do końca sam nie wiem jak to zrobić...

Napisano
  • Autor

dziekuje bardzo za odpowiedzi jestem naprawde wdzieczny. a jak to zrobic w tym video post? gdzie mozna o tym poczytac?

Napisano

Wow, myslalem, ze Lublin to miasto w Polsce, a juz na pewno w tej samej strefie czasowej ;)

Napisano

wszystko pięknie i ślicznie ale nie rozumiem Piotr, dlaczego uważasz że montarz zwiększa pracę o 1000 razy? moim zdaniem ułatwia pracę i zwiększa możliwości. To co oferuje Video Post to tylko namiastka montarzu... ale skoro tak Ci dobze.. to najważniejsze