Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Blagam o pomoc jestem poczatkujacym uzytkownikiem 3d maxa 5 lecz strasnzie duzo czytam o nim ale nie moge znalezc jednej prostej zeczy nigdzie a mianowicie nie wiem jak zrobic bym mugl obejzec z dwoch kamer jedna animowana scene tak jak w filmie ze jedna scena potrfi byc ogladana w 2,3 lub 4 kamerach a nawet wiecej chcialbym zrobic to samo lecz nie wiem jak to zrobic bym mugl filmowac np sphere z 2 kamer jak to zorbic???? blagam o pomoc i serdecznie pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale chodzi Ci o to, zeby w tym samym momencie byl obraz z dwoch kamer? Podzielony ekran, itp?

Napisano
  • Autor

nie:( chcialbym bym mugl naprzyklad filmowac obiekt z jednej kamery a chwilke puznije przelaczyc widok by byl z drugiej kamery tak jak jest w filmach . kompletnie nie wiem jak to zrobic blagam o pomoc i pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

i to wszystko by sie dzialo w jednej scenie ze np. ogladam obiekt jedna kamera zminiam widok na druga kamere i ogladam ten sam obiekt.bardzoo prosze o pomoc

Napisano

nastepny kolega z problemem wlansnego intefaceu?

zrob tak jak w filmie. to sie nazywa montaz. robisz oddzielne ujecia i montujesz je po za maxem.

Napisano

Jest możliwość połączenia tego w Maxie w Track View\'ie...ale nie stety nigdy tego nie robilem i do końca sam nie wiem jak to zrobić...

Napisano
  • Autor

dziekuje bardzo za odpowiedzi jestem naprawde wdzieczny. a jak to zrobic w tym video post? gdzie mozna o tym poczytac?

Napisano

Wow, myslalem, ze Lublin to miasto w Polsce, a juz na pewno w tej samej strefie czasowej ;)

Napisano

wszystko pięknie i ślicznie ale nie rozumiem Piotr, dlaczego uważasz że montarz zwiększa pracę o 1000 razy? moim zdaniem ułatwia pracę i zwiększa możliwości. To co oferuje Video Post to tylko namiastka montarzu... ale skoro tak Ci dobze.. to najważniejsze