D4D4L Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 To tak ... przesiadlem się wlasnie ze zbrusha 3 na 3.1 i mam o to taki problem... kiedy scupluje twarz i klikam ctrl+z / ctrl+shift+z nic się nie dzieje... opcja ''cofnij/undo'' nie dziala... wie ktos może jak to naprawić ?
Muddy Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 A sprawdzałeś ile masz kroków ustawione w opcjach? Może to jest przyczyną.
Tomala Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Wciśnij ctrl+shift i wtedy spróbuj cofnąć operację.
Levus Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Dokładnie, można wyłączyć ten upierdliwy przełącznik klawiatury w: panel sterowania->opcje regionalne i jezykowe->języki->szczegóły->ustawienia klawiszy-> i tu wyłączyć wszystkie klawisze dostępu do języków pozostawić tylko polski programisty..
D4D4L Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Dokładnie, można wyłączyć ten upierdliwy przełącznik klawiatury w: panel sterowania->opcje regionalne i jezykowe->języki->szczegóły->ustawienia klawiszy-> i tu wyłączyć wszystkie klawisze dostępu do języków pozostawić tylko polski programisty.. Beless ya ! uratowales mnie :) dzięki juz wszystko ladnie dziala hihiih tnx :)
D4D4L Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 I znowu nie dziala wrrrr zaraz go przez okno wypiep**** Mam juz tylko 1 język ustawiony i nawet ustawilem inny custom hot key do tego undo i dalej nic :[ ma ktoś jakieś pomysly co jest źle że się kisi czy jestem ten jedyny ? :D
Muddy Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Na pewno w ustawieniach klawiszy odznaczyłeś używanie skrótu? Zamienia się "Z" z "Y", sprawdź czy działa cofnij pod Ctrl + Y, jeśli tak to nadal masz zmieniony układ klawiatury.
Rekomendowane odpowiedzi