tankiann Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Hej To mój pierwszy projekcik jaki wystawiam na forum. Do wszytkiego dochodziłem sam z tutkami:) http://img261.imageshack.us/img261/6915/lazienka11pw3.jpg
TheCapo Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Ta wnna troche dziwna jakas kwadratowa. no chyba ze to jest co innego:) no i tak ogolnie to tak troche pusto jest.:) Ale pracuj dalej.
Kimmi Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Mi się na razie podoba. Wymiata tekstura drewna. Dodaj jeszcze więcej szczegółów i będzie super.
palmer Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 ladna .... jak na poczatkujacego to 5+ :) ja zaczynalem gorzej ... wstaw troche kosmetykow, dodaj troche sztucznego oswietlenia (najlepiej jakies IES) moze jakas roslinka .... dywanik (zeby nie bylo zimno w nogi) obrazki na sciane i bedzie git !
ljzz Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Całkiem fajna praca, ale jeszcze popracuj nad wanną! Ale jak narazie i tak jest good ;)
tankiann Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 Ciesze się że praca sie podoba:) Jak tylko znajde chwile na nowy render to napewno podrzuce:) Narazie goni mnie obrona na uczelni:(
JW_2305 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Ta wnna troche dziwna jakas kwadratowa. no chyba ze to jest co innego:) no i tak ogolnie to tak troche pusto jest.:) Ale pracuj dalej. No wlasnie, chyba ze to cos innego, wyglada troche jak polozona szyba;p i chyba wody ma po brzegi? Te pufy na srodku pelnia funkcje wypelniajaca przestrzen? A w zlewie to jest tak, ze z tej malej miseczki przelewa sie do tego kwadracika? Bo jesli to w kwadraciku, to miala byc woda, to ma za wielki menisk wypukly;p a i ogolnie ktos chyba zapomnial zakrecic kran;p A ogolnie fajny render i ladne materialy ;]
tankiann Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 Taki był zamysł żeby woda miał możliwość przelania się przez brzegi wanny i umywalki:) Widać nie wszystkim sie ten pomysł podoba;) W wanna jest pełna i woda w niej stoi natomiast w zlewie woda sie przelewa z miseczki i wlewa sie do tego "kwadracika" ( to jest jedna całość) ale jak widze nie wszytkim sie podoba ten pomysł:P
JW_2305 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Taki był zamysł żeby woda miał możliwość przelania się przez brzegi wanny i umywalki:) Widać nie wszystkim sie ten pomysł podoba;) W wanna jest pełna i woda w niej stoi natomiast w zlewie woda sie przelewa z miseczki i wlewa sie do tego "kwadracika" ( to jest jedna całość) ale jak widze nie wszytkim sie podoba ten pomysł:P Wanna srednio sie podobuje, bo jak jeszcze wejdzie tam czlowiek, to sporo tej wody sie wyleje, a nie wiem czy te otworki wokol by wytrzymaly, chyba ze ogolnie ma ona pelnic funkcje ozdobna;p A z kwadracikiem jest ok, tylko woda jest zle wymodelowana, zbyt wypukla i widac te zaokraglenia na krawedziach
Rekomendowane odpowiedzi