Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta wnna troche dziwna jakas kwadratowa. no chyba ze to jest co innego:) no i tak ogolnie to tak troche pusto jest.:) Ale pracuj dalej.

Napisano

Mi się na razie podoba. Wymiata tekstura drewna. Dodaj jeszcze więcej szczegółów i będzie super.

Napisano

ladna ....

jak na poczatkujacego to 5+ :)

ja zaczynalem gorzej ...

wstaw troche kosmetykow,

dodaj troche sztucznego oswietlenia (najlepiej jakies IES)

moze jakas roslinka ....

dywanik (zeby nie bylo zimno w nogi)

obrazki na sciane

i bedzie git !

Napisano

Całkiem fajna praca, ale jeszcze popracuj nad wanną! Ale jak narazie i tak jest good ;)

Napisano
  • Autor

Ciesze się że praca sie podoba:) Jak tylko znajde chwile na nowy render to napewno podrzuce:) Narazie goni mnie obrona na uczelni:(

Napisano
Ta wnna troche dziwna jakas kwadratowa. no chyba ze to jest co innego:) no i tak ogolnie to tak troche pusto jest.:) Ale pracuj dalej.

No wlasnie, chyba ze to cos innego, wyglada troche jak polozona szyba;p i chyba wody ma po brzegi? Te pufy na srodku pelnia funkcje wypelniajaca przestrzen? A w zlewie to jest tak, ze z tej malej miseczki przelewa sie do tego kwadracika? Bo jesli to w kwadraciku, to miala byc woda, to ma za wielki menisk wypukly;p a i ogolnie ktos chyba zapomnial zakrecic kran;p

A ogolnie fajny render i ladne materialy ;]

Napisano
  • Autor

Taki był zamysł żeby woda miał możliwość przelania się przez brzegi wanny i umywalki:) Widać nie wszystkim sie ten pomysł podoba;) W wanna jest pełna i woda w niej stoi natomiast w zlewie woda sie przelewa z miseczki i wlewa sie do tego "kwadracika" ( to jest jedna całość) ale jak widze nie wszytkim sie podoba ten pomysł:P

Napisano
Taki był zamysł żeby woda miał możliwość przelania się przez brzegi wanny i umywalki:) Widać nie wszystkim sie ten pomysł podoba;) W wanna jest pełna i woda w niej stoi natomiast w zlewie woda sie przelewa z miseczki i wlewa sie do tego "kwadracika" ( to jest jedna całość) ale jak widze nie wszytkim sie podoba ten pomysł:P

Wanna srednio sie podobuje, bo jak jeszcze wejdzie tam czlowiek, to sporo tej wody sie wyleje, a nie wiem czy te otworki wokol by wytrzymaly, chyba ze ogolnie ma ona pelnic funkcje ozdobna;p

A z kwadracikiem jest ok, tylko woda jest zle wymodelowana, zbyt wypukla i widac te zaokraglenia na krawedziach