palmer Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Witam... Prosze o podpowiedz w kwestji ukladania dachowki .... Mam dosyc duza polac dachu do przykrycia dachowka i nie wiem jak sie do tego zabrac w najbardziej efektywny sposob.... Narysowalem 2 sztuki dachowek i taraz nie wiem czy je klonowac....czy cos zupelnie innego pomozecie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 na evemotion jest akurat tutorial w pdf o tym jak robić dachy i kłaść dachówke, wiem że jest to któraś tam czesc pdfa o budynkach, nie mam juz siły sprawdzić TT sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Array, gdzieś u góry z prawej to było, w górnej listwie o ile pamiętam. Koniecznie z opcją instance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 dzieki ... bede walczyl z dachowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi