Napisano 28 Kwiecień 200816 l Witam, pewno lamerskie pytanie, ale jak sam nie moge to spytać się musze. Zrobilem kieliszek do cwiczen caustic, model z line, potem lathe i 100 razy, na to wrzuciłem mesh smooth i jak widac na obrazku na podstawie sa krechy jakies, siatka czy co? Jak zwiekszam smooth do 3 to troche sie zmniejsza, ale moj komp odmawia posluszenstwa. Jak robicie zeby nie bylo takich rzeczy. Jak to poprawic? Czego to wina? (oprócz mej niewiedzy:) Z góry dziękuje.
Napisano 28 Kwiecień 200816 l albo line do latche nie trzyma osi albo .... zamień przed MS obiekt na poly jest jeszcze opcja przesunięcia osi od latche i klikniecie opcji po prawej ale nie mam maxa i nie pamietam
Napisano 28 Kwiecień 200816 l Albo są tam jakieś zbędne ścianki, które mogły się zrobić np. z podwójnych linii w splajnie (w sensie że mogły być 2 na sobie i nie zauważyłeś tego).
Napisano 16 Listopad 200816 l Sorry ze odkopuje temat, ale moze bedzie ktos jeszcza mial ten problem. Mi pomaga odznaczenie opcji ,,optimize" w interpolation dla line :)