elimo Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Witam, pewno lamerskie pytanie, ale jak sam nie moge to spytać się musze. Zrobilem kieliszek do cwiczen caustic, model z line, potem lathe i 100 razy, na to wrzuciłem mesh smooth i jak widac na obrazku na podstawie sa krechy jakies, siatka czy co? Jak zwiekszam smooth do 3 to troche sie zmniejsza, ale moj komp odmawia posluszenstwa. Jak robicie zeby nie bylo takich rzeczy. Jak to poprawic? Czego to wina? (oprócz mej niewiedzy:) Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 albo line do latche nie trzyma osi albo .... zamień przed MS obiekt na poly jest jeszcze opcja przesunięcia osi od latche i klikniecie opcji po prawej ale nie mam maxa i nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 os lathe jest ok, ale sprobuje z poly thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Albo są tam jakieś zbędne ścianki, które mogły się zrobić np. z podwójnych linii w splajnie (w sensie że mogły być 2 na sobie i nie zauważyłeś tego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 a moze weld core w modzee lathe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animatrix Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 Sorry ze odkopuje temat, ale moze bedzie ktos jeszcza mial ten problem. Mi pomaga odznaczenie opcji ,,optimize" w interpolation dla line :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi