Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Byc moze kiedys juz o tym bylo, najwyzej grozi mi wykasowanie:)

Ale taka moja propozycja rozbudowannia modulu logowania. Czy istnieje mozliwosc dodania na stronie logowania bardzo przydatnej funkcji brzmiacej np. \"powroc do ostatnio wykonywanej czynnosci\" - ulatwilo by to zycie wszystkim, a zwlaszcza modemowcom.

Zapewniam ze naprawde jest to bardzo uzyteczna opcja (wiem, bo korzystam z takiej opcji na www.fototok.art.pl ...)

Czy technicznie jest to do zrobienia?

Co wy na to - szanowni userzy i administratorzy?

pozdrowionka

Marek

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tej funkcji?? Jeszcze się z czymś takim nei spotkałem i jestem ciekaw do czego to służy i z czym to się je:)

Napisano
  • Autor

po prostu chcac wystawic komentarz gdzies tam gleboko w hierarchi forum, jesli chcesz sie zalogowac wtety przelacza Cie na strone logowania, nastepnie jako zalogowany user - ponownie musisz przebrnac przez fora do posta, na ktory chcesz odpowiedzec! A wciskajac funkcje \"powroc do ...\" po zalogowaniu, automatycznie powrocilbys do odpowiedniego posta juz jako zalogowany.

to tyle

pozdr

Napisano

a nie lepiej w tym momencie zaznaczyć adres strony w przeglądarce, kliknąć ctrl+c, zalogować się a później wkleić adres (ctrl+v) zamiast męczyć Adka nowymi skryptami ?? [hmmm]

zdrówko [piwo]

Napisano

Można też będąc niezalogowanym po prostu wejść w \"odpowiedź\" i napisać treść posta jednocześnie się logując (taki jest mój sposób), no ale są różne nawyki w korzystaniu, więc jeśli to byłby łatwy, szybki skrypcik, to czemu nie...