Lukii Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Witam wszystkich:) przedstawiam moja pierwsza wizualizacji i czekam na komentarze.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Neiraa Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Wporzo, ale dziwnie wyglądają kanapa i fotele, jakoś takie rozmyte. Belkowanie bardzo nienaturalne, jakieś plastiowo-nowe i trochę zamieszania na tej tylnej ścianie, nie dokładnie widać jak ona prowadzi. Ale ogólnie cycuś-glancuś :D .
Kimmi Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Ogólnie bardzo fajnie, ale nie pasuje mi materiał sofy.
Destroyer Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 bardzo podoba mi się podłoga, mógłbyś podzielić się texturką, nastawami albo jednym i drugim :p i fajny obraz ;) masz może link do stronki gdzie można podziwiać więcej takich :D i jw materiałom sofy i foteli przydałoby się extra coś :0 może falloff, jakiś bump skóry lub materiału, ten szary na sofie szczególnie jednolicie i nudno wygląda i wydaje się trochę pusto może daj światło słoneczne z prawej padające na kawałek dywanu i podłogę, może pomoże :) a może zaszkodzi :D
Lukii Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Hej! Dzięki wielkie za komentarze, jak tylko znajdę chwilkę czasu to poprawie ta sofę. fikołek- tutaj masz linka do textury podłogi: http://www.arroway.de/en/index.html?ad=text&gclid=CPm9ps3MjpMCFQMHuwodtTuOgQ
naeq Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Rzeczywiście, kanapa wygląda strasznie dziwnie. A link który dałeś, to link po 1. do wersji Stone textur, a po 2. to jest zestaw płatnych textur :)
Lukii Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 FAlcom- owszem są tam płatnę textury ale tez jest zestaw darmowych do pobrania i są tam: Stone,Wood,Concrete,Tiles
naeq Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 W wielkości 900 x 400 Pixel :) maluteńkie kawałeczki drewna...
Lukii Napisano 21 Maj 2008 Autor Napisano 21 Maj 2008 Witam po dłuższej przerwie:) Trochę poprawiłem te belki do materiał sofy dodałem bump skóry i zmniejszyłem światło. Co teraz o tym sadzicie? Z góry dziękuje za komentarze i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi