Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich:) przedstawiam moja pierwsza wizualizacji i czekam na komentarze.Z góry dziękuje i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wporzo, ale dziwnie wyglądają kanapa i fotele, jakoś takie rozmyte. Belkowanie bardzo nienaturalne, jakieś plastiowo-nowe i trochę zamieszania na tej tylnej ścianie, nie dokładnie widać jak ona prowadzi.

Ale ogólnie cycuś-glancuś :D

.

Napisano

bardzo podoba mi się podłoga, mógłbyś podzielić się texturką, nastawami albo jednym i drugim :p

i fajny obraz ;) masz może link do stronki gdzie można podziwiać więcej takich :D

i jw materiałom sofy i foteli przydałoby się extra coś :0 może falloff, jakiś bump skóry lub materiału, ten szary na sofie szczególnie jednolicie i nudno wygląda

i wydaje się trochę pusto może daj światło słoneczne z prawej padające na kawałek dywanu i podłogę, może pomoże :) a może zaszkodzi :D

Napisano

Rzeczywiście, kanapa wygląda strasznie dziwnie. A link który dałeś, to link po 1. do wersji Stone textur, a po 2. to jest zestaw płatnych textur :)

Napisano
  • Autor

FAlcom- owszem są tam płatnę textury ale tez jest zestaw darmowych do pobrania i są tam: Stone,Wood,Concrete,Tiles

Napisano

W wielkości 900 x 400 Pixel :) maluteńkie kawałeczki drewna...

Napisano
  • Autor

Witam po dłuższej przerwie:) Trochę poprawiłem te belki do materiał sofy dodałem bump skóry i zmniejszyłem światło. Co teraz o tym sadzicie? Z góry dziękuje za komentarze i pozdrawiam