Napisano 29 Styczeń 200421 l Witam, ostatnio znowu zaczęły się pojawiać problemy z połączeniami, strona nie zawsze się otwiera, gdyż wyskakuje komunikat o zbyt dużej ilości userów :( mam nadzieję, że da się to jakoś zmienić :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 29 Styczeń 200421 l Proponuje sabotaz. Trzeba podpalic komputery tym dziesiatkom osob, ktore w tym samym momencie pragna wejsc na forum ;) A tak serio - tez to zauwazylem. Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.
Napisano 29 Styczeń 200421 l Święta racja, mam nadzieje ze sie da temu jakos zaradzic bo ostatnio coraz czesciej widze ten piekna biala strone z angielskimi napisami w lewym gronym rogu :(
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor Originally posted by DruG Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo. też mi się to zdarzało, więc teraz za każdym razem jak napiszę jakiegoś posta to profilaktycznie klikam ctrl+c :) jak coś się rypnie to tylko \"wstecz\" i ctrl+v :D ehh, jaki ja mondry jezdem [cfaniak]:P
Napisano 29 Styczeń 200421 l Cfaniak, po prostu cfaniak:D A te błędy to troszke wkurzające. Jestem za propozycją Druga. Tylko potrzebujemy adresy tych osób;)
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor albo zróbmy wstęp tylko dla wybranych, tak z 10 osób może [cfaniak] no góra 15 :D
Napisano 29 Styczeń 200421 l Chlopcy, chlopcy, czy ten watek byl tylko pretekstem do nowego bzdurzenia?
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor DruG, sam zacząłeś, to się teraz nie dziw :P ha, choć raz musisz przyznać mi rację :] jednak w związku z problemem ciągle czekam na wypowiedź Adka :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor dzięki za odpowiedź :) no cóz, jak trzeba czekać... to trzeba :) [piwo]
Napisano 30 Styczeń 200421 l sluchajcie, podobno routing jeszcze na ty serwerze sie poprawil. Czy strona Wam dzis przyspieszyla?
Napisano 30 Styczeń 200421 l Nie zauważyłem, ale dziś nie miałem tego błędu o którym w tym wątku... a ostatnio miałem go codziennie.
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor może trochę przyśpieszyła... ale ten błąd i tak mi się dzisiaj pojawił, tylko raz, ale jednak :| kiedyś nie było tego w ogóle... [piwo]
Napisano 30 Styczeń 200421 l ok ... tak tylko pytam poniewaz strona u Gothama ostatnio chodzila tak jakby nie chodzila ,a od dzis podobno jest swietnie.
Napisano 31 Styczeń 200421 l No faktycznie! Dzis trochę szybciej chodzi! A ten serwer jak się da zmienić na lepszy, to będzie super...