Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, ostatnio znowu zaczęły się pojawiać problemy z połączeniami, strona nie zawsze się otwiera, gdyż wyskakuje komunikat o zbyt dużej ilości userów :(

mam nadzieję, że da się to jakoś zmienić :)

pozdrawiam [piwo]

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proponuje sabotaz. Trzeba podpalic komputery tym dziesiatkom osob, ktore w tym samym momencie pragna wejsc na forum ;)

A tak serio - tez to zauwazylem. Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.

Napisano

Święta racja, mam nadzieje ze sie da temu jakos zaradzic bo ostatnio coraz czesciej widze ten piekna biala strone z angielskimi napisami w lewym gronym rogu :(

Napisano
  • Autor
Originally posted by DruG

Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.

też mi się to zdarzało, więc teraz za każdym razem jak napiszę jakiegoś posta to profilaktycznie klikam ctrl+c :) jak coś się rypnie to tylko \"wstecz\" i ctrl+v :D

ehh, jaki ja mondry jezdem [cfaniak]:P

Napisano

Cfaniak, po prostu cfaniak:D A te błędy to troszke wkurzające. Jestem za propozycją Druga. Tylko potrzebujemy adresy tych osób;)

Napisano
  • Autor

albo zróbmy wstęp tylko dla wybranych, tak z 10 osób może [cfaniak] no góra 15 :D

Napisano

Chlopcy, chlopcy, czy ten watek byl tylko pretekstem do nowego bzdurzenia?

Napisano
  • Autor

DruG, sam zacząłeś, to się teraz nie dziw :P ha, choć raz musisz przyznać mi rację :]

jednak w związku z problemem ciągle czekam na wypowiedź Adka :)

pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

dzięki za odpowiedź :) no cóz, jak trzeba czekać... to trzeba :)

[piwo]

Napisano

Nie zauważyłem, ale dziś nie miałem tego błędu o którym w tym wątku... a ostatnio miałem go codziennie.

Napisano
  • Autor

może trochę przyśpieszyła... ale ten błąd i tak mi się dzisiaj pojawił, tylko raz, ale jednak :| kiedyś nie było tego w ogóle...

[piwo]

Napisano

No faktycznie! Dzis trochę szybciej chodzi! A ten serwer jak się da zmienić na lepszy, to będzie super...