Loozack Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Witam, ostatnio znowu zaczęły się pojawiać problemy z połączeniami, strona nie zawsze się otwiera, gdyż wyskakuje komunikat o zbyt dużej ilości userów :( mam nadzieję, że da się to jakoś zmienić :) pozdrawiam [piwo]
dr Ug Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Proponuje sabotaz. Trzeba podpalic komputery tym dziesiatkom osob, ktore w tym samym momencie pragna wejsc na forum ;) A tak serio - tez to zauwazylem. Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.
Nimrod Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Święta racja, mam nadzieje ze sie da temu jakos zaradzic bo ostatnio coraz czesciej widze ten piekna biala strone z angielskimi napisami w lewym gronym rogu :(
Loozack Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 Originally posted by DruG Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo. też mi się to zdarzało, więc teraz za każdym razem jak napiszę jakiegoś posta to profilaktycznie klikam ctrl+c :) jak coś się rypnie to tylko \"wstecz\" i ctrl+v :D ehh, jaki ja mondry jezdem [cfaniak]:P
kozioo Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Cfaniak, po prostu cfaniak:D A te błędy to troszke wkurzające. Jestem za propozycją Druga. Tylko potrzebujemy adresy tych osób;)
Loozack Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 albo zróbmy wstęp tylko dla wybranych, tak z 10 osób może [cfaniak] no góra 15 :D
dr Ug Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Chlopcy, chlopcy, czy ten watek byl tylko pretekstem do nowego bzdurzenia?
Loozack Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Napisano 30 Styczeń 2004 DruG, sam zacząłeś, to się teraz nie dziw :P ha, choć raz musisz przyznać mi rację :] jednak w związku z problemem ciągle czekam na wypowiedź Adka :) pozdrawiam [piwo]
adek Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Cierpliwości. Obiecano mi zmiane serwera i rowniez na to czekam.
Loozack Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Napisano 30 Styczeń 2004 dzięki za odpowiedź :) no cóz, jak trzeba czekać... to trzeba :) [piwo]
adek Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 sluchajcie, podobno routing jeszcze na ty serwerze sie poprawil. Czy strona Wam dzis przyspieszyla?
Nimrod Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Nie zauważyłem, ale dziś nie miałem tego błędu o którym w tym wątku... a ostatnio miałem go codziennie.
Loozack Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Napisano 30 Styczeń 2004 może trochę przyśpieszyła... ale ten błąd i tak mi się dzisiaj pojawił, tylko raz, ale jednak :| kiedyś nie było tego w ogóle... [piwo]
adek Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 ok ... tak tylko pytam poniewaz strona u Gothama ostatnio chodzila tak jakby nie chodzila ,a od dzis podobno jest swietnie.
Siegmar Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 No faktycznie! Dzis trochę szybciej chodzi! A ten serwer jak się da zmienić na lepszy, to będzie super...
Rekomendowane odpowiedzi