pit17 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Siema Znacie moze sposob na szybsze mapowanie w mayi 2008? otoz mam koralowce a jak wiadomo one sa dosc rozlozyste i nie wiem jak sie do nich odpowiednio zabrac ja najszbciej wymapowac kazda z galazek? ma ktos jakis szybszy na to sposob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 roadkilla próbował? :) klik możesz też poszukać czegoś na highendzie można znaleźć tam sporo fajnych gratów, do mapowania też na pewno coś ciekawego będzie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit17 Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 a bez pluginow da sie obejsc to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Czemu bez pluginów? Przecież plugin jest darmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 a bez pluginow da sie obejsc to? da, można skryptami :D jak nie korzystasz z żadnego to sam sobie utrudniasz, niektóre potrafią zaoszczędzić masę klikania a skoro są darmowe to why not? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts