Kulex Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Jak w Photoshopie cs2 zrobić animację wody z nieruchomej tekstury wody?
naeq Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Photoshop to nie jest Narzędzie do Animacji, co najwyżej możesz przygotować w nim poszczególne klatki, a np. w ImageReady poskładać w całość.
kamil.ochel Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 ale o jaki efekt wody dokładniej Ci chodzi bo nie do końca wiem co mam Ci poradzić :)
Kulex Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 Chodzi mi o taką animację, jak noise z 3ds Maxa z takiej tekstury. To czarnobiała próbka.
Nezumi Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Photoshop sie do tego totalnie nie nadaje. Mozesz recznie probowac sobie poszczegolne klatki znieksztalcac narzedziem liquify, ale to i tak bedzie porazka. Photoshop nie jest do animacji (nawet w swojej odslonie cs3, choc wspiera animacje nadaje sie do tego jak lyzka na wioslo).
DaveBorck Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 nałóż jakiegoś displace-a w after effectsie i będzie coś jak woda, mniej więcej... bo wkońcu to tylko niedosonała iluzja
Joytic Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 a ja mam pytanie apropo wody jak uzyskać realistyczne krople wody w PS bądź 3d studio chodiz o realizm, np taki ja kna reklamach piwa, gdize to krople spływaja po butelce
Rekomendowane odpowiedzi