Napisano 6 Maj 200816 l Photoshop to nie jest Narzędzie do Animacji, co najwyżej możesz przygotować w nim poszczególne klatki, a np. w ImageReady poskładać w całość.
Napisano 6 Maj 200816 l ale o jaki efekt wody dokładniej Ci chodzi bo nie do końca wiem co mam Ci poradzić :)
Napisano 7 Maj 200816 l Autor Chodzi mi o taką animację, jak noise z 3ds Maxa z takiej tekstury. To czarnobiała próbka.
Napisano 7 Maj 200816 l Photoshop sie do tego totalnie nie nadaje. Mozesz recznie probowac sobie poszczegolne klatki znieksztalcac narzedziem liquify, ale to i tak bedzie porazka. Photoshop nie jest do animacji (nawet w swojej odslonie cs3, choc wspiera animacje nadaje sie do tego jak lyzka na wioslo).
Napisano 8 Maj 200816 l nałóż jakiegoś displace-a w after effectsie i będzie coś jak woda, mniej więcej... bo wkońcu to tylko niedosonała iluzja
Napisano 2 Czerwiec 200816 l a ja mam pytanie apropo wody jak uzyskać realistyczne krople wody w PS bądź 3d studio chodiz o realizm, np taki ja kna reklamach piwa, gdize to krople spływaja po butelce