Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie wiem czy mi wypada brać udział w tym konkursie, ale sobie trochę szkicowałem dzisiaj więc wrzucę wyniki:

general1ox3.jpg

Edytowane przez Mruk
  • Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny szkic i spoko ten pancerz wspomagany - buty bym tylko zmienil troche, co by takie okragle nie byly..ale to juz kwestia gustu ;) pozdro

Napisano

Dzięki, na razie i tak sobie luźno dość szkicuję. Jeszcze nie wiem jak będzie całość wyglądać. Kolejne podejście:

general2fw8.jpg

Napisano

szczerze mówiąc to mam wrazenie ze jezeli chodzi o dizajn tego skafandra czerwonego.. to wolałem zdecydowanie tamten ;). Moze do temtego po prostu dozucic czerwone elementy..mogłoby być ciekawe.

No i postawa, cos sie zmienilo w tym jak stoi [mowie tu o tym czerwonym] i wyglada tak nieprzekonujaca.

Napisano

Need For Speed Underground?...

w nowym nie czuć, że to MEJDŻ, raczej space marine pozbawiony hełmu. fajniejsze ma buty, fajniejsze wykończenie na udach, ale całość nasuwa na myśl wiejski tuning - te blaszki i neon pod żebrami, świeży czerwony lakier. może by farbę zdrapać miejscami? dodać jeszcze jakiś odcień, czarne elementy? jedną rękę bardziej bym mu "uwolnił" z pancerza, o ile w jego świecie gesty mają przy magii jakieś znaczenie :)

dobrze idzie, dajesz dalej

Napisano

Ten na pierwszym screenie był fajniejszy, bylo czuć powietrze, robiło się malarsko i klimatycznie ,a na tym drugim czerwonym już nie...

Napisano (edytowane)

stHEAD, selfu, ortheza, żółty, Radek93, Levus - Dzięki wielkie za komentarze. Zgadzam się, chociaż nie podobał mi się wygląd zbroi tego na pierwszym obrazku. Drugi to w zasadzie testowanie nowych pędzli.

muody - nie znam się na wiejskim tuningu więc się nie wypowiem. a co do wyglądu to miał być taki marine, tylko że z wyższą rangą, ale zgadzam się z tym że ten czerwony mało udany. pomysł z obdrapaną farbą bardzo fajny. na pewno skorzystam. dzięki wielkie

noiprox - to postawne osoby nie mogą robić pajacyków???

Kolejne podejście. Na razie tylko ołówek:

g3sr9.jpg

i kolejna faza:

g3bql0.jpg

Edytowane przez Mruk
Napisano

Ostatni wyraźnie bardziej pasuje mi do generała, tylko pancerz na udach powinien umożliwiać kontynuację sylwetki, skoro siedzi w nim człowiek. Na razie wąsko się łączy, a generał chyba nie ma anoreksji. Całość wygląda na inspirację z "Żołnierzy Kosmosu" ;). Wyszło bardzo fajnie. pozdrawiam

Napisano

super wyglada... tylko ktora reka jest mechaniczna? i czy mozesz go rozrysowac jak on tam w srodku siedzi? sry ze sie czepiam ale jakos na razie nie moge sobie zobrazowac jak on tam w srodku wyglada...

juz mowie o co mi chodzi, wydaje sie ze jak postawisz go przodem to odleglosc miedzy udami w kroczu bedzie wieksza nic szerokosc glowy i to znacznie, zdajesz sobie sprawe jak mu naciagnales jaja :eek: wiec jezeli to nie ma byc taki rodzaj nowoczesnego madejowego loza wspomaganego to zmien mu gacie :D. No chyba ze ma wiecej sztucznych rzeczy niz tylko reka.

pzdr. i sry ze sie czepiam ale tak to na razie wyglada.

Napisano

PendraK - Udo poprawione. Rzeczywiście gorylowato wyszedł - tak jak w "Żołnierzach"

selfu - dzięki!

Gastar - jego lewa ręka jest mechaniczna - nie wiem czy to widać ale chciałem żeby była większa od zwykłej. co do jego "gaci" to poprawiłem. Mam nadzieję że teraz lepiej wygląda.

ortheza - ten pancerz miał być takim chodzącym czołgiem, więc chyba dobrze wyszło.

Dzięki za komentarze. Wrzucam kolejny krok. Teraz zostało tylko dodawać szczegóły.

g3cgw5.jpg

Napisano
wyglada jak ciezki czolg :]

tez tak sądze, ale i tak mi sie podoba :D, ale ten fiflak ktory mu wystaje zza plecow, ta kuleczka czy cos mi srednio pasuje

Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze. Niestety trochę mnie ostatnio przywaliła praca i projekt na uczelnię więc nie będę w stanie skończyć konceptu na czas. Jak tylko znajdę wolną chwilę to dokończę rysunek już poza konkursem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności