Mruk Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 (edytowane) Nie wiem czy mi wypada brać udział w tym konkursie, ale sobie trochę szkicowałem dzisiaj więc wrzucę wyniki: Edytowane 22 Maj 2008 przez Mruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 fajny szkic i spoko ten pancerz wspomagany - buty bym tylko zmienil troche, co by takie okragle nie byly..ale to juz kwestia gustu ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 Dzięki, na razie i tak sobie luźno dość szkicuję. Jeszcze nie wiem jak będzie całość wyglądać. Kolejne podejście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 szczerze mówiąc to mam wrazenie ze jezeli chodzi o dizajn tego skafandra czerwonego.. to wolałem zdecydowanie tamten ;). Moze do temtego po prostu dozucic czerwone elementy..mogłoby być ciekawe. No i postawa, cos sie zmienilo w tym jak stoi [mowie tu o tym czerwonym] i wyglada tak nieprzekonujaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Need For Speed Underground?... w nowym nie czuć, że to MEJDŻ, raczej space marine pozbawiony hełmu. fajniejsze ma buty, fajniejsze wykończenie na udach, ale całość nasuwa na myśl wiejski tuning - te blaszki i neon pod żebrami, świeży czerwony lakier. może by farbę zdrapać miejscami? dodać jeszcze jakiś odcień, czarne elementy? jedną rękę bardziej bym mu "uwolnił" z pancerza, o ile w jego świecie gesty mają przy magii jakieś znaczenie :) dobrze idzie, dajesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ja to w ogole bym do wczesniejszej koncepcji wrocil szczerze mowiac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ciekawe kogo on tak straszy :-) malo postawna postura, pokombinuj jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 pierszy lepszy , bez dwóch zdań, ciągnij go dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 ja za tym pierwszym widzę walące się miasto, a ten drugi jakiś taki nijaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 ciekawe kogo on tak straszy :-) malo postawna postura, pokombinuj jeszcze On robi pajacyki, więc jak ma być postawny? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Ten na pierwszym screenie był fajniejszy, bylo czuć powietrze, robiło się malarsko i klimatycznie ,a na tym drugim czerwonym już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 (edytowane) stHEAD, selfu, ortheza, żółty, Radek93, Levus - Dzięki wielkie za komentarze. Zgadzam się, chociaż nie podobał mi się wygląd zbroi tego na pierwszym obrazku. Drugi to w zasadzie testowanie nowych pędzli. muody - nie znam się na wiejskim tuningu więc się nie wypowiem. a co do wyglądu to miał być taki marine, tylko że z wyższą rangą, ale zgadzam się z tym że ten czerwony mało udany. pomysł z obdrapaną farbą bardzo fajny. na pewno skorzystam. dzięki wielkie noiprox - to postawne osoby nie mogą robić pajacyków??? Kolejne podejście. Na razie tylko ołówek: i kolejna faza: Edytowane 22 Maj 2008 przez Mruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PendraK Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Ostatni wyraźnie bardziej pasuje mi do generała, tylko pancerz na udach powinien umożliwiać kontynuację sylwetki, skoro siedzi w nim człowiek. Na razie wąsko się łączy, a generał chyba nie ma anoreksji. Całość wygląda na inspirację z "Żołnierzy Kosmosu" ;). Wyszło bardzo fajnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 noo00 - fajny pancerz wspomagany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gastar Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 super wyglada... tylko ktora reka jest mechaniczna? i czy mozesz go rozrysowac jak on tam w srodku siedzi? sry ze sie czepiam ale jakos na razie nie moge sobie zobrazowac jak on tam w srodku wyglada... juz mowie o co mi chodzi, wydaje sie ze jak postawisz go przodem to odleglosc miedzy udami w kroczu bedzie wieksza nic szerokosc glowy i to znacznie, zdajesz sobie sprawe jak mu naciagnales jaja :eek: wiec jezeli to nie ma byc taki rodzaj nowoczesnego madejowego loza wspomaganego to zmien mu gacie :D. No chyba ze ma wiecej sztucznych rzeczy niz tylko reka. pzdr. i sry ze sie czepiam ale tak to na razie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 wyglada jak ciezki czolg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 PendraK - Udo poprawione. Rzeczywiście gorylowato wyszedł - tak jak w "Żołnierzach" selfu - dzięki! Gastar - jego lewa ręka jest mechaniczna - nie wiem czy to widać ale chciałem żeby była większa od zwykłej. co do jego "gaci" to poprawiłem. Mam nadzieję że teraz lepiej wygląda. ortheza - ten pancerz miał być takim chodzącym czołgiem, więc chyba dobrze wyszło. Dzięki za komentarze. Wrzucam kolejny krok. Teraz zostało tylko dodawać szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Świetnie wygląda, czekam na kolorki, (nie wydaje ci się że coś za mała ta zgięta ręka ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 No teraz to zupełnie inna bajka. Wypasny szkic w ołówku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 wyglada jak ciezki czolg :] tez tak sądze, ale i tak mi sie podoba :D, ale ten fiflak ktory mu wystaje zza plecow, ta kuleczka czy cos mi srednio pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 no to cos z prawej wystajace to bym usunal... poniszcz ten pancerz troche , dawaj kolor i jest piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 Dzięki wszystkim za komentarze. Niestety trochę mnie ostatnio przywaliła praca i projekt na uczelnię więc nie będę w stanie skończyć konceptu na czas. Jak tylko znajdę wolną chwilę to dokończę rysunek już poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Mruk, teraz jest znacznie znacznie lepszy generał :) Fajnie że narysowałeś go na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi