kamil.1414 Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 (edytowane) Czy jest jakis polski tutorial jak texturowac modele w mayi? Edytowane 10 Maj 2008 przez kamil.1414
Bielo^ Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 1. bez angielskiego lepiej wez książkę od fizyki i się poucz, bo nie masz żadnych szans w CG. Tu bez anglika ani rusz. 2. Prosisz - masz(opcja szukaj nie gryzie) : http://www.maposfera.org/taxonomy/term/11,5 . Poza tym, google.
piotrek Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 Nie wiem, czy są jakieś polskie tutoriale o czymkolwiek w Maya (chociaż jeden chyba gdzieś widziałem - był o oświetleniu GI). Także poświęć trochę czasu na naukę angielskiego. W rzeczywistości wystarczą zupełnie podstawy języka - większośc ważnych rzeczy jest zwykle na obrazkach.
Destroyer Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 czytałeś mojego posta na samym dole? tam będziesz miał wszystko co potrzeba na start i nie będziesz musiał o każdą małą głupotkę pytać lub o tutka prosić od razu uprzedzam że nie ma tutków do wszystkeigo czasem trzeba coś samemu wymyśleć :) klik
Rekomendowane odpowiedzi