Napisano 10 Maj 200816 l Przedstawiam kadry z animacji, która niedługo postaram się opublikowac. Postacie wykonane w ZBrushu, render w 3ds max, reszta w After Effect i Photoshopie. Ogladaj beast avi 1024x524 (16.41 MB) Edytowane 4 Wrzesień 200816 l przez piotrekde
Napisano 10 Maj 200816 l Autor mam problem z umieszczeniem zdjec. Edytowane 5 Sierpień 200816 l przez piotrekde
Napisano 12 Maj 200816 l Autor przedstawione klatki sa obrobione, natomiast cala animacja jeszcze powstaje.
Napisano 12 Maj 200816 l no to powinno byc w WIPie bo tak to kazdy bedzie umieszczal w finishu cos co zaczal i na takie pytania jak moje odpisywal ze praca powstaje
Napisano 12 Maj 200816 l Fajnie wygląda, jak animacja będzie robić takie wrażenie jak screeny to może być wypas. Na tym drugim modelu widać błędy w mapowaniu w okolicy nosa i na uchu jakiś jinx. Na pierwszym modelu płatki nosa też. W sumie to nie wiem czy powinienem to oceniać, może taka ich uroda i trudno wnioskować z tego co pokazałeś.
Napisano 23 Maj 200816 l Autor jasne, ze powienienes oceniac. a to z krostami na nosie to dlatego, ze staralem sie naddac postaciom bardziej naturalny wyglad i zeby kazda z nich miala swoja przeszlosc. przykladem tego sa pozostalosci po tradziku mlodzienczym jakie nie trudno zauwazyc. a co do tych wypryskow to masz racje. wynikaja moze raczej z mojego lenistwa niz bledu programu. :)
Napisano 24 Maj 200816 l Pierwszy obrazek jeszcze jako taki, jedynie specular mapa kiepska i ciało wygląda trochę jak z gumy. Drugi ma kompletnie porozciąganą teksturę na nosie, na uchu widać jakieś czarne kreski które wyglądają jak błędy, i oczy jakby niedopracowane. Oba obrazki są za ciemne. Jako klatki animacji mogę sobie wyobrazić że to wygląda bardzo dobrze i pasuje, ale jakoś nie przemawia do mnie jako gotowa praca.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Autor W dziale WIP umiescilem wczoraj modele z animacji. Prosze nie zwracac uwagi na uszy, bo one beda schowane pod wlosami albo pod kapturem. A nochal w drugim modelu naprawde taki ma byc :) Cala animacja bedzie w takim ciemnym klimacie. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=707546#post707546