Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

musze odjac od jednego obiektu bardzo duzo innych obiektow..jak to zrobic najszybciej i najsprawniej ? od obiektu grupy odjac nie moge. chyba ze najpierw polacze obiekty boolean - union. ale roboty ciagle duzo. jest jakis szybszy sposob ? :D

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miestety przedmowca ma rac je ! bolean jest to du** trzeba niestety zawsze je polacyc w jeden obiekt i potem odrazu wytloczyc w innym przypadku przy prubie 3 lub 4 zacznie ci sie model sypac (beda znikac facy albo nic sie nie bedzie dziac) Maxik jest nieprzewidywalny niestety ! Pozdro i powodzenia bo bedziesz go potrzebowal [lol2]

Napisano

a ja myslalem ze max u mnie tylko nie chce dzialac poprawnie bo boolean mi dziala naprawde do du**

Napisano

Ludzie. Nie przesadzajcie. Booleanem nie rzeźbi sie jak dłutem czy czymś takim, ale w wielu przypadkach on bardzo pomaga. Nie można powiedzieć ze jest do dupy, bo to nie prawda. Sypie sie przy bardziej skomplikowanych działaniach - prawda, ale często wynika to ze złej siatki, którą to my wcześniej stworzyliśmy. Tyle ode mnie. A jesli ktoś na prawde nie lubi booleana to niech orbi na editable poly. Cut to potężne narzędzie ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.