Napisano 10 Maj 200816 l Witam chciałbym wam oddać pod krytykę moją animację. Bierze ona udział w konkursie Vancouver Film School - What matters to you( ograniczenie czasowe 3 minuty ze wszystkim )- czas pracy 3 tygodnie nad tym. Przedstawia historię zniszczenia świata przez nas samych - ludzi. Mam dopiero 17 lat i chciałbym studiować animację i efekty specjalne w tej właśnie szkole( do wygrania są 3 stypendia), a w przyszłości pracować w tym właśnie zawodzie. Nie wiem czy to dobry dział ale tutaj to umieszczam.
Napisano 10 Maj 200816 l Witaj, Też miałem wziąć w tym udział, jednak za późno się połapałem... Powodzenia w eliminacjach ! Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200816 l Nie spełniasz dwóch punktów regulaminu: -Wpisu na początku filmiku o "kategorii" -Creditsów do użytej muzyki - jest wyraźnie zaznaczone, że całość musi być Twoim i tylko Twoim dziełem, nie użytym nigdzie wcześniej, bądź musisz posiadać oficjalnie wyrażone prawo do wykorzystania. W tym przypadku myślę o obu utwórkach - Carl Orff "Carmina Burana" i utworek z soundtracku gry Arcanum. Dopilnuj tego i powodzenia. :)
Napisano 12 Maj 200816 l Autor Myślę, że z tą muzyką nie będzie problemu( większość używa nie swojej muzyki). Poza tym takim filmem na konkurs nie naruszam praw autorskich. A co do wpisu kategorii nie chciałem żeby zaśmiecał mi film, a nie ma różnicy czy będzie na filmie czy obok w opisie. Oni nie są tacy. Hm no i czekam na jakąś krytyke.
Napisano 12 Maj 200816 l Poza tym takim filmem na konkurs nie naruszam praw autorskich. A co do wpisu kategorii nie chciałem żeby zaśmiecał mi film, a nie ma różnicy czy będzie na filmie czy obok w opisie. Hmm... czyli twierdzisz ze zrobili regulamin po to zeby go olac? Coz, podziwiam optymizm. Zwykle jak organizatorzy wymagaja np "wpisu o kategorii na poczatku" to wg nich nie jest to zasmiecanie filmu. Co do samej animacji to niestety ciezko w ogole powiedziec o czym ona jest, nie czytajac twojego opisu, ot pare posklecanych kawalkow. Ciezko tez pochwalic modeling czy efekty specjalne. Coz, powodzenia.