Wichur Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Oceńcie mojego focus\'a jest to mój pierwszy model ...było poprzednie ale nie ukończone nawet do 5% ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 No nie wiem..narazie wyglada ...za mało...zrób cos wiecej...:D Poza tym -ile do jasne cholery można zrobić tych focusów?? ZZrób jakiś bardziej orgnalny model:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 widzę, Wichur, że poszedłeś w ślady Pussik\'a i dałeś avatara ze swoim zdjęciem... ale w tym przypadku nie wiem czy to pomoże :D:D;) a co do modelu... nie myślałem, że to kiedyś powiem... ale jakoś nie mam już chyba siły komentować ciagle tych samych bryk :| jak już wspomniał Paul_PL, Focus\'ów było od zaje..., a tyle jest innych ciekawych modeli aut, że jest w czym wybierać :) jednak jak już tak bardzo ci zależy na Focusie, to zrób chociaż wersję combi... będzie oryginalnie :P:D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Nom. Focusy się troszke przejadły:/ Ale może zrób wersje RC, to by było ciekawe. Na razie troszke za mało, zeby coś powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Zgodze sie z Paul_PL i powiem nawet wiecej. Ile do jasnej cholery moze byc samochodow w WIPach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Znowu się zaczyna... Leru, jesli ktoś chce robić samochod to mu nie zabraniaj. Poprzednie wypowiedzi dotyczyły konkretnego modelu, mianowicie forda focusa. Wichur - sorki z OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Ludzie dajcie spokoj, o co wogole wam chodzi. Wichur ma ochote zrobic sobie Focus\'a i niech robi, a jesli nie chcecie komentowac to nie robcie tego. A co do pracy to faktycznie mało widać, narazie wyglada dobrze, ale model jest zbyt daleko od kamery aby mozna bylo dostrzec bledy na tym etapie pracy. Tak wiec, dorob cos i powieksz to troszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 No mam następnego screena ..ale muszę poprawić parę rzeczy : przedni zderzak ... dach ... Zrobić tylnie lampy ... I co teraz myślicie ..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 w sumie widac już ze to Focus :D ale mam taką małą rade, którą głoszę i głoszę... a mianowicie może na razie nie zajmuj sie takimi pierdołkami jak światła i takie tam ozdoby, spróbuj najpierw wypieścić karoserie, a potem, resztę.... taka moja mała rada - - - powodzenia - - - - - i pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Ja nie pojmuje modelowania samochodów, po prostu dochodze do pewnoego momentu i nie wiem co dalej zrobić :/ . Twój model zapowiada sie dobrze (jak wszystkie inne Focusy). Dokończ go i miej satysfakcje :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Hmmm.. mam pytanie: Wichur, byłes może na Warsztatch w zeszłym roku (tych ostatnich)?? Bo mordka znajomo wyglada :) Hehehe,a co do modelu - narazie.. mało widać... ale rewelacyjnie nie jest - dach pokrzywiony, maska niefocusiasta, pogięte fragmenty... pracuj dalej - zobaczymy co z tgeo wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Nie widzialem poprzednich WIPow Focusow, powiedzmy ze aktywnie na forum dopiero od 2 miesiecy sie udzielam. Nikomu niczego nie zabraniam ale juz mnie zaczyna draznic ze sa same samochody w WIPach? Czy nie ma innych tematow prac 3D? Co do modelu to nic nie mam bo jest spoko biorac pod uwage ze to dopiero sam poczatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Leru kazdy robi to co lubi jeden postacie drugi wizualizacje a inny samochody itd. co do tego focuska to troche jest pokrzywiony. A moja rada to zrobic na poczatek podstawowa bryle nadwozia a potem pociac to na kawalki i wszystko dopracowac a swiatla i np. ta wneke na rejestracje z tylu na klapie babaznika zostawic na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Racja ze kto nie lubi postaci nie bedzie jej robil na sile. No ale moze zamiast samochodu jakis statek czy kurde mysliwiec whatever :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 ja tam wolę samochody :D ...i mam następne screeny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Leru pewne sprawy czasem lepiej przemilczeć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Racja dlatego koniec z OT :D musze sie gdzies z moimi zalami przeniesc :P A o modelu jeszcze sie nie wypowiem bo WIP to WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi