Napisano 30 Styczeń 200421 l Oceńcie mojego focus\'a jest to mój pierwszy model ...było poprzednie ale nie ukończone nawet do 5% ;)
Napisano 30 Styczeń 200421 l No nie wiem..narazie wyglada ...za mało...zrób cos wiecej...:D Poza tym -ile do jasne cholery można zrobić tych focusów?? ZZrób jakiś bardziej orgnalny model:D
Napisano 30 Styczeń 200421 l widzę, Wichur, że poszedłeś w ślady Pussik\'a i dałeś avatara ze swoim zdjęciem... ale w tym przypadku nie wiem czy to pomoże :D:D;) a co do modelu... nie myślałem, że to kiedyś powiem... ale jakoś nie mam już chyba siły komentować ciagle tych samych bryk :| jak już wspomniał Paul_PL, Focus\'ów było od zaje..., a tyle jest innych ciekawych modeli aut, że jest w czym wybierać :) jednak jak już tak bardzo ci zależy na Focusie, to zrób chociaż wersję combi... będzie oryginalnie :P:D pozdrawiam [piwo]
Napisano 30 Styczeń 200421 l Nom. Focusy się troszke przejadły:/ Ale może zrób wersje RC, to by było ciekawe. Na razie troszke za mało, zeby coś powiedziec.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Zgodze sie z Paul_PL i powiem nawet wiecej. Ile do jasnej cholery moze byc samochodow w WIPach ?
Napisano 31 Styczeń 200421 l Znowu się zaczyna... Leru, jesli ktoś chce robić samochod to mu nie zabraniaj. Poprzednie wypowiedzi dotyczyły konkretnego modelu, mianowicie forda focusa. Wichur - sorki z OT
Napisano 31 Styczeń 200421 l Ludzie dajcie spokoj, o co wogole wam chodzi. Wichur ma ochote zrobic sobie Focus\'a i niech robi, a jesli nie chcecie komentowac to nie robcie tego. A co do pracy to faktycznie mało widać, narazie wyglada dobrze, ale model jest zbyt daleko od kamery aby mozna bylo dostrzec bledy na tym etapie pracy. Tak wiec, dorob cos i powieksz to troszke.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor No mam następnego screena ..ale muszę poprawić parę rzeczy : przedni zderzak ... dach ... Zrobić tylnie lampy ... I co teraz myślicie ..??
Napisano 31 Styczeń 200421 l w sumie widac już ze to Focus :D ale mam taką małą rade, którą głoszę i głoszę... a mianowicie może na razie nie zajmuj sie takimi pierdołkami jak światła i takie tam ozdoby, spróbuj najpierw wypieścić karoserie, a potem, resztę.... taka moja mała rada - - - powodzenia - - - - - i pozdrowionka
Napisano 31 Styczeń 200421 l Ja nie pojmuje modelowania samochodów, po prostu dochodze do pewnoego momentu i nie wiem co dalej zrobić :/ . Twój model zapowiada sie dobrze (jak wszystkie inne Focusy). Dokończ go i miej satysfakcje :D.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Hmmm.. mam pytanie: Wichur, byłes może na Warsztatch w zeszłym roku (tych ostatnich)?? Bo mordka znajomo wyglada :) Hehehe,a co do modelu - narazie.. mało widać... ale rewelacyjnie nie jest - dach pokrzywiony, maska niefocusiasta, pogięte fragmenty... pracuj dalej - zobaczymy co z tgeo wyjdzie :)
Napisano 31 Styczeń 200421 l Nie widzialem poprzednich WIPow Focusow, powiedzmy ze aktywnie na forum dopiero od 2 miesiecy sie udzielam. Nikomu niczego nie zabraniam ale juz mnie zaczyna draznic ze sa same samochody w WIPach? Czy nie ma innych tematow prac 3D? Co do modelu to nic nie mam bo jest spoko biorac pod uwage ze to dopiero sam poczatek.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Leru kazdy robi to co lubi jeden postacie drugi wizualizacje a inny samochody itd. co do tego focuska to troche jest pokrzywiony. A moja rada to zrobic na poczatek podstawowa bryle nadwozia a potem pociac to na kawalki i wszystko dopracowac a swiatla i np. ta wneke na rejestracje z tylu na klapie babaznika zostawic na koniec.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Racja ze kto nie lubi postaci nie bedzie jej robil na sile. No ale moze zamiast samochodu jakis statek czy kurde mysliwiec whatever :D
Napisano 2 Luty 200421 l Racja dlatego koniec z OT :D musze sie gdzies z moimi zalami przeniesc :P A o modelu jeszcze sie nie wypowiem bo WIP to WIP