zgrzyt Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 Tak w ramach walki z nuda ;), glownie testy wlosow, ale moze jakos sie to jeszcze rozwinie, i wyjdzie jakas scenka, dlatego wrzucam do wipa. pzdr zgrzyt
adam_m Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 (edytowane) nos chyba za bardzo "czarny", włosy fajne. Pokaż siatkę. Edytowane 15 Maj 2008 przez adam_m
ciastuch Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 Wow, włosy są świetne!:) mozesz powiedziec, jak je zrobiłes? mam pytanie, w 3ds max 7 da sie cos takiego robic (włosy), bo słyczałem, że w póxniejszych wersjach 3ds'a dopiero zaczyna sie zabawa z włosami... Nie wiem tego, bo jeszcze sie tym nie bawiłem, a baaardzo chciałbym zaczac. Pozdrawiam, Ciastuch.
zgrzyt Napisano 15 Maj 2008 Autor Napisano 15 Maj 2008 siateczka: patry thx, no model nie skonczony no i "zwisaja" poly z szyi :) ciastuch to nie max, ale z tego co pamietam kiedys widzialem na maxa plugin "shave and a haircut", ale to bylo dawno i mozliwe ze jest juz teraz cos o wiele lepszego.
ciastuch Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 ciastuch to nie max, ale z tego co pamietam kiedys widzialem na maxa plugin "shave and a haircut", ale to bylo dawno i mozliwe ze jest juz teraz cos o wiele lepszego. Aha, dziekuje za informacje:) Poszukam takiego czegos:) Pracka bardzo ładna:)
Rekomendowane odpowiedzi