ortheza Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Postanowilem wstawic jako finished. Ostateczna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 NajSsssssss .... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 mnie sie podoba wysmienity rendering tego statku na samej gorze... reszta juz niestety mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 dekiel - rendering? owned.... Pracka bardzo fajna :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 niech zgadne, mental ? wszystko jak najbardziej zajefane, ale ten dym na 1szym planie raczej malo naturalny generalnie gratuluje swietnej pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 dekiel - rendering? owned.... pfff....ale czepialstwo..i to zupelnie bezpodstawne...rendering to nie tylko czyde :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gastar Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 swietna praca, mi skojarzylo sie od razu ze "Szpitalem kosmicznym" Jamesa White'a. ...co do naturalnosci dymu to diabli wiedza jakie tam sa warunki, atmosfera, grawitacja, etc... dla mnie bez zarzutu. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 kawał dobrej roboty. rozwijasz sie szybko jak rolka papieru:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 a ja sie nawet gwiazdkami rzuce..bo co? nie moge?;D **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Nom Łukaszu :] fajnowaty finish, jak dla mnie zasłużyłeś na 4*, być może kolejne będą jeszcze lepsze ;)... //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Wow, progres, progres i jeszcze raz progres- jakis rok mnie tu nie bylo i jakby mi ktos nie powiedzial, ze to Twoje, to w zyciu bym sie nie domyslil:p Propsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi