Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam:)

Czas modelowania ok. 3h.

(3dsmax6 +vray)

5.jpg\"

mesh_5.jpg\"

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 11k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mt na prawde zdumiewające - w tak krótkim czasie

Darkstar - widzę ze duzo bawiłeś sie nad dzwonem krzyżem - szkoda że budynek nie jest taki detaliczy.

Giorgione

Napisano

Mt- bardzo fajne

Darkstar - ten kosciolek ma chybatroche zwalone proporcj:)e

Daję jescze jeden speedzik, wciagajaca zabawa musze przyznać:)

Robilem ok 2 godzinek + czas na rendery swiatlo i takie tam...

Napisano

Niezle ale moim skromnym zdaniem speed modeling powinien pokazywany byc z rzutow z viewporta.

Napisano

postanowilem zaszalec;)

wymodelowanie pierwszoplanowego budynku zajelo mi okolo 2h. ale jakos tak lyso bylo wiec dorobilem pozostale..

calosc modelowania zamknela sie w okolo 3h

capitol.jpg\"

widok z innego POVa

capitol_3.jpg\"

i siatka:

mesh_capitol.jpg\"

pozdrawiam:)

Napisano

może jakieś informacje na temat jak długo jeszcze będzie obowiązywać architektura w speedach?? bo jeżeli dobrze na początku zrozumiałem to co tydzien miało być coś nowego, swoją droga nie kazdy ma czas i 2-3 tygodnie pozwoliły by większej liczbie ludzi wziąść udział w zabawie

może sam prowodyr się wypowie, czy speed modeling nabrał już wystarczającego rozmachu, żeby przekształcić się w wydarzenie cykliczne (mam taką nadzieję :) bo fajnie to wychodzi), jednak przydało by się trochę wysiłki z tym związane ukierunkować (informacyjnie i organizacyjnie trochę lepiej niż jest to w przypadku Bitwy)

Napisano

heh, bledow to tam jest znacznie wiecej;) ale jako ze tamten byl chyba najbardziej rzucajacym sie w oczy to szybciutko przeskalowalem siatke:

mesh_capitol_2.jpg\"

Napisano

no i pora na mnie ;-D... taki budyneczek -> biurowiec lub cos nalezace do jakiejs organizacji sobie wymyslilem ;-p... jest to praktycznie pierwszy model jaki zrobilem w 3d ;-D (praktycznie bo zrobilem juz klepsydre - ktora mi nie wyszla ;-( i bawilem sie w edycje obiektow)... czas roboty to jakies 2h z minutami... swiatla i opcji w randerowaniu nie ustawialem bo jeszcze nie mialem czasu sie z nimi zapoznac...

P.S. fajny pomysl ze speed modelingiem ;-)

Napisano

Jaki jest następny temat?, a może dalej architekturke mamy męczyć?... jeżeli coś wiadomo to się z tym nie ukrywać... :P

Napisano

Moze nie mozna tego zaliczyc do Architektury i nie powinienem tego tutaj zamieszczac ale to wszystko co udalo mi sie wymnozyc przez 1 godz 35 min + rendery - czekam na nastepne tematy, moze popisze sie bardziej :D

Napisano

Tesaur? temat troche umarl.. mialy byc nowe tematy co tydzien a tu od 2 tygodni cisza :

Napisano

Domek [Wings 3D], wklejam tylko siatke, czas ~2.5 h.