mt Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Witam:) Czas modelowania ok. 3h. (3dsmax6 +vray) Pozdrawiam:)
giorgione Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Mt na prawde zdumiewające - w tak krótkim czasie Darkstar - widzę ze duzo bawiłeś sie nad dzwonem krzyżem - szkoda że budynek nie jest taki detaliczy. Giorgione
ikim Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Mt- bardzo fajne Darkstar - ten kosciolek ma chybatroche zwalone proporcj:)e Daję jescze jeden speedzik, wciagajaca zabawa musze przyznać:) Robilem ok 2 godzinek + czas na rendery swiatlo i takie tam...
Dr. eA Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Niezle ale moim skromnym zdaniem speed modeling powinien pokazywany byc z rzutow z viewporta.
mt Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 postanowilem zaszalec;) wymodelowanie pierwszoplanowego budynku zajelo mi okolo 2h. ale jakos tak lyso bylo wiec dorobilem pozostale.. calosc modelowania zamknela sie w okolo 3h widok z innego POVa i siatka: pozdrawiam:)
kowalski Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 może jakieś informacje na temat jak długo jeszcze będzie obowiązywać architektura w speedach?? bo jeżeli dobrze na początku zrozumiałem to co tydzien miało być coś nowego, swoją droga nie kazdy ma czas i 2-3 tygodnie pozwoliły by większej liczbie ludzi wziąść udział w zabawie może sam prowodyr się wypowie, czy speed modeling nabrał już wystarczającego rozmachu, żeby przekształcić się w wydarzenie cykliczne (mam taką nadzieję :) bo fajnie to wychodzi), jednak przydało by się trochę wysiłki z tym związane ukierunkować (informacyjnie i organizacyjnie trochę lepiej niż jest to w przypadku Bitwy)
Bacry Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 mt też zgubiłeś proporcje:D Budynek na pierwszym planie ma miejsze okna niz te na drugim (okna i kondygnacje)
mt Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 heh, bledow to tam jest znacznie wiecej;) ale jako ze tamten byl chyba najbardziej rzucajacym sie w oczy to szybciutko przeskalowalem siatke:
everyman Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 no i pora na mnie ;-D... taki budyneczek -> biurowiec lub cos nalezace do jakiejs organizacji sobie wymyslilem ;-p... jest to praktycznie pierwszy model jaki zrobilem w 3d ;-D (praktycznie bo zrobilem juz klepsydre - ktora mi nie wyszla ;-( i bawilem sie w edycje obiektow)... czas roboty to jakies 2h z minutami... swiatla i opcji w randerowaniu nie ustawialem bo jeszcze nie mialem czasu sie z nimi zapoznac... _________________________________ P.S. fajny pomysl ze speed modelingiem ;-)
Poison mar Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Jaki jest następny temat?, a może dalej architekturke mamy męczyć?... jeżeli coś wiadomo to się z tym nie ukrywać... :P
_LoGaN_ Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Moze nie mozna tego zaliczyc do Architektury i nie powinienem tego tutaj zamieszczac ale to wszystko co udalo mi sie wymnozyc przez 1 godz 35 min + rendery - czekam na nastepne tematy, moze popisze sie bardziej :D
roball Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 Tesaur? temat troche umarl.. mialy byc nowe tematy co tydzien a tu od 2 tygodni cisza :
Toudajew Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Cos chyba nikt jusz nie zaglada na tego posta!!! Temat stoi!!!
Nimrod Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 bo ten temat się skończył dlatego jest w archiwum :)
Rekomendowane odpowiedzi