Shegy Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 Witam wszystkich, oto moje ostatnie wypociny... Robione w sumie bardzo krótko bo w ok tydzień i przyznam szczerze że to moja pierwsza strona html, wcześniej robiłem tylko całkowicie flashowe strony. Myślę że jak na pierwszą stronkę w html to nie najgorzej, co wy o tym sadzicie: http://www.shegy.nazwa.pl/star/index.php Ze względu na czas pewne elementy zastąpiłem flashowymi odpowiednikami. C&c mile widziane :)
piksar Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 czysto i prosto, gość najbardziej z tyłu rozmazany się wydaje
SoAd Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 Myślę, że to menu po lewej stronie możesz spokojnie zrobić za pomocą zwykłego sformatowanego teksty, chyba ze planujesz tam jakies bardziej wyrafinowane przyciski
avant.garde Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Hmmm, przejżyście, tylko daje troszkę wrażenie na niedokończoną, trochę brak urozmaiceń (oczywiście nie mam na myśli 'ubzdrzenia' stronki czymkolwiek się da), ale takie wrażenie można odnieść. Zgodzę się z SoAd'em - śmiało możesz zastąpić obrazki z menu normalnym tekstem.
polon Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 (edytowane) musze przyznac ze ta szkoła ma cudowne logo, no lepszego to w zyciu nie widziałem, wypas sama strona jest poprawna i ok, ale tło mi sie nie podoba, napewno prążki za dużą wartość opacity mają i jest to chyba troche za ciemne, ja bym sprobował szare, tak w granicach 190 edit... i najlepsze "biuro karier" ..... strona w budowie , jak zawsze na kazdej stronie uczelni, powinien byc taki napis, "olewamy ten dzial" albo" strona w budowie ...wiecznej" Edytowane 27 Maj 2008 przez polon
Rekomendowane odpowiedzi