Napisano 26 Maj 200816 l Witam wszystkich, oto moje ostatnie wypociny... Robione w sumie bardzo krótko bo w ok tydzień i przyznam szczerze że to moja pierwsza strona html, wcześniej robiłem tylko całkowicie flashowe strony. Myślę że jak na pierwszą stronkę w html to nie najgorzej, co wy o tym sadzicie: http://www.shegy.nazwa.pl/star/index.php Ze względu na czas pewne elementy zastąpiłem flashowymi odpowiednikami. C&c mile widziane :)
Napisano 26 Maj 200816 l Myślę, że to menu po lewej stronie możesz spokojnie zrobić za pomocą zwykłego sformatowanego teksty, chyba ze planujesz tam jakies bardziej wyrafinowane przyciski
Napisano 27 Maj 200816 l Hmmm, przejżyście, tylko daje troszkę wrażenie na niedokończoną, trochę brak urozmaiceń (oczywiście nie mam na myśli 'ubzdrzenia' stronki czymkolwiek się da), ale takie wrażenie można odnieść. Zgodzę się z SoAd'em - śmiało możesz zastąpić obrazki z menu normalnym tekstem.
Napisano 27 Maj 200816 l musze przyznac ze ta szkoła ma cudowne logo, no lepszego to w zyciu nie widziałem, wypas sama strona jest poprawna i ok, ale tło mi sie nie podoba, napewno prążki za dużą wartość opacity mają i jest to chyba troche za ciemne, ja bym sprobował szare, tak w granicach 190 edit... i najlepsze "biuro karier" ..... strona w budowie , jak zawsze na kazdej stronie uczelni, powinien byc taki napis, "olewamy ten dzial" albo" strona w budowie ...wiecznej" Edytowane 27 Maj 200816 l przez polon