KLICEK Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 WITAM!!! Dawno tu nie pisalem ale mam nawet dobrego pomysla normalnie :p chodzi o stworzenie dzialu adnimacja mysle zeby sie przydal animowanie koscmi i bipedem to morze bez dna :-) ale wydaje mi sie tez ze brali by tam udzial w rozmowie chyba bardziej zaawansowani uzytkownicy bo zeby animowac trzeba miec co :-) na moderatora tego dzialu polecam Becrego (oczywiscie jesli powstanie :P ) udowdnil wiele rezy ze zna sie na tym :-) A wiec Adku , Gothami decydujcie i wypowiedzcie sie co otym pomysle :P ps .poprawialem bledy albo narobilem ich jeszcze wiecej :D
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Czy ja wiem:) Klicek ja się ogólnie orientuje w prawie wszystkich dziedzinach maxa (tych które mnie interesuj±). Nie bawię się nurbsami (poligon mi wystarczy). Za wiele plugów też nie przerobiłem. Mówisz, że znam się na animacji; pewnie dlatego, że nie widziałe¶ mojego ostatniego \"dziecka\". Wyszło okropnie:( Nadawały się tylko pojedyncze stile (patrz avatar) Ale w sumie to może by¶ się zastanowić nad tym. Tylko ten mój modem w pracy:D Adek co ty na to???
Gotham Napisano 20 Listopad 2002 Napisano 20 Listopad 2002 Hmmm, lekkie opoznienie w reakcji, ale... No wlasnie. Czy jest sens dodawac topic Animacja jesli nikt tego tutaj szczegolnie nie poparl??? Niech sie wypowiedza jeszcze z 3 osoby, to zobaczymy, w innym wypadku nie ma szans.
Bacry Napisano 21 Listopad 2002 Napisano 21 Listopad 2002 Bardziej sensowne byłoby przebudowanie działów Pomoc i 3dsMax. Bo ludzie często poruszaj± te same problemy w obu działach. Może zmienić je poprostu na działy Modelowanie i Animacja. Jest dział Tekstury i wszystko ładnie by się uzupełniło.
KLICEK Napisano 21 Listopad 2002 Autor Napisano 21 Listopad 2002 ciesze sie ze ktos jeszcze czyta moje debilopwate posty dokladnie za kilka munut ten post zostanie usuniety przez BOGA tesaurusa
pol1k Napisano 26 Listopad 2002 Napisano 26 Listopad 2002 ja popieram!! pomoc i 3dmax zamienic na modelowanie i animacje:) jestem za dzialem animacji!
KLICEK Napisano 26 Listopad 2002 Autor Napisano 26 Listopad 2002 witam!! wiesz pol1k nie ktorzy juz wiedzia doskonale jak sie riguje skeletona i robi wszelkiej masci animacje od free form po footstepsy i inne wiec ten dzial animacja to konkretny nie wypal
saygon Napisano 26 Listopad 2002 Napisano 26 Listopad 2002 tak prawde mówi±c to w pomoc ludzie pisza o wszystkim. nawet o tym co oznaczaj± gwiazdki przy nicku. a jestem za przeróbka tych działów.
GrafMax Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 może trochę za późno odpowiadam ale chciałem powiedzieć, że zgadzam się, jestem jak najbardziej za przeróbką działów pomoc i 3dsmax na poddziały np. animacja, modelowanie, texturowanie itp.
ramze Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 Jestem za działami: modelowanie, teksturowanie, animacja.
Rekomendowane odpowiedzi