Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

WITAM!!!

Dawno tu nie pisalem ale mam nawet dobrego pomysla normalnie :p chodzi o stworzenie dzialu adnimacja mysle zeby sie przydal animowanie koscmi i bipedem to morze bez dna :-) ale wydaje mi sie tez ze brali by tam udzial w rozmowie chyba bardziej zaawansowani uzytkownicy bo zeby animowac trzeba miec co :-)

na moderatora tego dzialu polecam Becrego (oczywiscie jesli powstanie :P ) udowdnil wiele rezy ze zna sie na tym :-)

A wiec Adku , Gothami decydujcie i wypowiedzcie sie co otym pomysle :P

ps .poprawialem bledy albo narobilem ich jeszcze wiecej :D

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy ja wiem:) Klicek ja się ogólnie orientuje w prawie wszystkich dziedzinach maxa (tych które mnie interesuj±). Nie bawię się nurbsami (poligon mi wystarczy). Za wiele plugów też nie przerobiłem.

Mówisz, że znam się na animacji; pewnie dlatego, że nie widziałe¶ mojego ostatniego \"dziecka\". Wyszło okropnie:(

Nadawały się tylko pojedyncze stile (patrz avatar)

Ale w sumie to może by¶ się zastanowić nad tym. Tylko ten mój modem w pracy:D

Adek co ty na to???

Napisano

Hmmm, lekkie opoznienie w reakcji, ale... No wlasnie. Czy jest sens dodawac topic Animacja jesli nikt tego tutaj szczegolnie nie poparl??? Niech sie wypowiedza jeszcze z 3 osoby, to zobaczymy, w innym wypadku nie ma szans.

Napisano

Bardziej sensowne byłoby przebudowanie działów Pomoc i 3dsMax. Bo ludzie często poruszaj± te same problemy w obu działach. Może zmienić je poprostu na działy Modelowanie i Animacja. Jest dział Tekstury i wszystko ładnie by się uzupełniło.

Napisano

ja popieram!!

pomoc i 3dmax zamienic na modelowanie i animacje:)

jestem za dzialem animacji!

Napisano
  • Autor

witam!!

wiesz pol1k nie ktorzy juz wiedzia doskonale jak sie riguje skeletona i robi wszelkiej masci animacje od free form po footstepsy i inne wiec ten dzial animacja to konkretny nie wypal

Napisano

tak prawde mówi±c to w pomoc ludzie pisza o wszystkim. nawet o tym co oznaczaj± gwiazdki przy nicku. a jestem za przeróbka tych działów.

Napisano

może trochę za późno odpowiadam ale chciałem powiedzieć, że

zgadzam się, jestem jak najbardziej za przeróbką działów pomoc i 3dsmax na poddziały np. animacja, modelowanie, texturowanie itp.