leander Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Będę jeszcze kończył tą twarz, ale chwilowo z braku cierpliwości do szczegółów skomponowałem taką wariację.
Bremen Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Jak sie tak przygladam tej pracy to fajnie ale cos mi nie gra z ustami...moze mi sie wydaje ?
gurth Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 widze ze naszla era na portrety ;) milo:) to jak ja skonczysz wypowiem sie calosciowo, na razie powiem tak: usta sie wykrzywily i jedna teczowka jest wieksza od drugiej kolory traktuje na tym etapie jako podmalowke zycze przyjemnej pracy - jezeli nie masz chceci do szczegolow to pamietaj ze dobry portret moze byc rowniez potraktowany wrazeniowo bez szczegolow pozdrawiam
Ebor Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 narazie to usta i oczy wyglądają jakby były przyklejone, jakby były skończone - a co z resztą ?? teraz może to dziwnie wyglądać już do końca... całościowo pracuj ;)
leander Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 Kurcze, nie ma to jak świeże spojrzenie. Wielkie dzięki za te uwagi o ustach i tęczówce! Usta były fatalne. Żeby już nie wrzucać takich drobnych poprawek podmieniłem obrazek na górze. Ebor: Faktycznie na razie tylko te dwa elementy wykończyłem jako tako. Ale reszta wkrótce :) Wygląda to jak przyklejone chyba dlatego, ze w tej wersji troche za duży kontrast dałem.
Cpt.Obvious Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Nie sądzisz ze szyja troszke, hmmm...nie za gruba? Sam nie wiem :)
chia Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 ojeju, twarz tej pani nie ma zadnych proporcji.oloweczek do reki, ksiazeczka, i podszlifuj pare zlotych srodkow ;)
leander Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Ojejku jejku.. a myslalem, że juz bedzie z gorki :) Tak niesmialo spytam o te ksiazeczki. Znacie jakies sprawdzone i kompetentne, ktore mozecie polecic?
SansSerif Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 etam ksiazeczki, jakas fajna kolezanke skombinuj do badan nad anatomia ;)
leander Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 akdsn: Znasz jakąś sprawdzoną i kompetentną, ktorą mozesz polecic? ;)
chia Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 seria ksiazek Jose M.Parramon\'a-bardzo popularne, znajdziesz w wiekszosci ksiegarni
SansSerif Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 z tymi ksiazkami do rysunku to jak z poznawaniem kobiet ze swierszczykow. nie to samo co na zywo :)
leander Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 > hehe, mnie On zna i napewno poleci Czyli rozumiem, że jesteśmy umówieni ;) Ale w książkę też sie zaopatrze na wszelki wypadek. Dzięki za info.
chia Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 akdsn: idz juz spac bo zaczynasz marzyc o nagich paniach ,wez misia i lulu:P leander: do wawy to akdsn ma blizej,moze jego poprosisz? ;) a tak powaznie- mr parramon wydal kilka ksiazeczek-\"anatomia czlowieka\", \"swiatlo i cien\" itp. warto sobie przegladnac wszystkie:)
SansSerif Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 eh to ja w koncu cos powiem choc mialem sie nie dodzywac. moje poprzednie wypowiedzi maly silne zabarwienie humorystyczne jakby ktos nie zalapal. Jak bym mial jakiekolwiek prawo do oceny prac Leandera powedzialbym ze facet ma opanowana technike i nie smialbym Go pouczac, kobietka dobrze wyszla, moze gdzie niegdzie za bardzo dopowiedziana ale jest ok tylko troche nosek przesuniety. to wszystko.
thomas.w Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 szpoko akdsn spoko pamietaj co ci napisalem na u2u
biglebowsky Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Pan Parramon lubil tu i uwdzie pobzdurzyc w swoich ksiazeczkach, chociaz jako wstep do czegokolwiek mozna obadac. Thomasie.w, jesli masz jakies waty akdsn to napisz co Ci sie nie podoba. poki co male czyszczenie, bo Tiger sie leni, nie moja dzialka tu sprzatac ale troszke sobie folgujecie - gdyby chociaz z sensem
Rekomendowane odpowiedzi