themindcrusherHS Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Hello :) Mam problem z ośkami w viewporcie, dokładniej, to chyba coś przypadkiem wcisnąłem i straciłem możliwość szybkiego przesuwania/obracania/skalowania obiektów z pomoca tych trzech osiek w VP. Już mam kolejny raz ten problem i nie mogę tego przywrócić. Za chorobę nie wiem pod jakim skrótem klawiszowym mogłoby to być ukryte standardowo. Jakoś sobie radzę w transformation tool, ale trwa to zdecydowanie dłużej. Jeśli ktoś wie pod jakim skrótem to jest to prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 "x" .......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
themindcrusherHS Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 aaaahahahaha racja ! dzięki cholera, przeleciałem całą prawie klawiaturę, bez ostatniego rzędu ( najniższego ) bo byłem pewien, że na górze coś nacisnąłem... dzięki za pomoc. temat do wywalenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scottero Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 aaaahahahaha racja ! dzięki cholera, przeleciałem całą prawie klawiaturę, ROTFL :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporal Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ja to bylbym za tym by na stronie glowne max3d.pl byl taki banner z informacja jak wlaczyc strzalki :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubi Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 jeszcze jest coś takiego jak forumowe FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Jak będziesz miał problem z obracaniem viewportu, to wciśnij O (skoro przeleciałeś całą klawiaturę, wolę ostrzec). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reanimator Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Forumowe FAQ ukryte jest gleboko wsrod watkow. Przy pisaniu go probowalem przekonac adka, zeby umiescil link tak, zeby byl ZAWSZE dostepny. Nie jest, a FAQ nikt nie czyta. Pomine fakt, ze jak ktos sie nie zna to zobaczy w dziale FAQ brak watkow, poniewz domyslnie pokazuje tematy z ostatnich 10 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts