themindcrusherHS Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Hello :) Mam problem z ośkami w viewporcie, dokładniej, to chyba coś przypadkiem wcisnąłem i straciłem możliwość szybkiego przesuwania/obracania/skalowania obiektów z pomoca tych trzech osiek w VP. Już mam kolejny raz ten problem i nie mogę tego przywrócić. Za chorobę nie wiem pod jakim skrótem klawiszowym mogłoby to być ukryte standardowo. Jakoś sobie radzę w transformation tool, ale trwa to zdecydowanie dłużej. Jeśli ktoś wie pod jakim skrótem to jest to prosze o pomoc.
themindcrusherHS Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Napisano 6 Czerwiec 2008 aaaahahahaha racja ! dzięki cholera, przeleciałem całą prawie klawiaturę, bez ostatniego rzędu ( najniższego ) bo byłem pewien, że na górze coś nacisnąłem... dzięki za pomoc. temat do wywalenia.
Scottero Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 aaaahahahaha racja ! dzięki cholera, przeleciałem całą prawie klawiaturę, ROTFL :D:D:D
Temporal Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 ja to bylbym za tym by na stronie glowne max3d.pl byl taki banner z informacja jak wlaczyc strzalki :]
Ania Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Jak będziesz miał problem z obracaniem viewportu, to wciśnij O (skoro przeleciałeś całą klawiaturę, wolę ostrzec).
Reanimator Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Forumowe FAQ ukryte jest gleboko wsrod watkow. Przy pisaniu go probowalem przekonac adka, zeby umiescil link tak, zeby byl ZAWSZE dostepny. Nie jest, a FAQ nikt nie czyta. Pomine fakt, ze jak ktos sie nie zna to zobaczy w dziale FAQ brak watkow, poniewz domyslnie pokazuje tematy z ostatnich 10 dni.
Rekomendowane odpowiedzi