Napisano 8 Czerwiec 200816 l W internecie pojawiła się zapowiedź i pierwszy trailer "Madagascar: Escape 2 Africa". To oczywiście kontynuacja pełnometrażowego filmu animowanego "Madagascar" produkcji DreamWorks z 2005 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=198
Napisano 8 Czerwiec 200816 l ooo... fajnie się zapowiada... bajka mnie się podobać, pewnie ze względu na dubbing, oryginalną oprawę graficzną oraz scenariusz i animacje z pierwszej części... zobaczymy, co tym razem wymyślą... trailer jeszcze niezbyt wiele mówi, ale zobaczymy jak to wyjdzie... ;)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Mam nadzieję że nie zrobi sie z tego saga typu "Sherk" mimo, że go lubię powinien zakończyć sie maksymalnie na 2 części. Oby 2 część nie zatarła bardzo dobrego wrażenia z 1 części Madagaskaru... Ktoś na forum filmweb'u dobrze napisał, ze w hollywood zabrakło pomysłów i jedyną dla nich alternatywą jest podgrzewanie starych filmów (remake'i) i tworzenie kolejnych części kasowych hitów... smutne, lecz jak najbardziej prawdziwe. No ale czekam na 2 cześć, obym sie nie zawiódł :>
Napisano 9 Czerwiec 200816 l I pewnie znowu do kin wrzucą tylko wersję z dubbingiem. Pozostaje czekać na dvd lub jechać z torrentów.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l I pewnie znowu do kin wrzucą tylko wersję z dubbingiem. Pozostaje czekać na dvd lub jechać z torrentów. nie wiem o czym mówisz??? w Multikinie często jest wersja oryginalna, choć nie jestem pewny czy przy każdym filmie... torrenty??? od kiedy to za free z neta są filmy??? wrzuć to do news-a pewnie kilka osób chętnie z tego korzysta... :P
Napisano 9 Czerwiec 200816 l nie wiem o czym mówisz??? w Multikinie często jest wersja oryginalna, choć nie jestem pewny czy przy każdym filmie... torrenty??? od kiedy to za free z neta są filmy??? wrzuć to do news-a pewnie kilka osób chętnie z tego korzysta... :P Mówię o tym, że ostatnio filmy animowane są dostępne w kinach tylko w wersji z dubbingiem - a przynajmniej tak jest w większości kin. A ja akurat nie lubię dubbingu, tak samo jak nie lubię lokalizowanych wersji gier. Fajnie byłoby mieć możliwość wyboru.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l hesss , jesli mowa o takih bajkash to mysle ze warto pokaza ten link http://youtube.com/watch?v=fCcCZOSAtxA wydaje mi sie ze to bedze lepsze do madagaskaru !!!!!!!!!!!!!!!! http://youtube.com/watch?v=OfPUfJeTi1M&feature=related a tu powyrzej animacja miarzdzy ! Edytowane 9 Czerwiec 200816 l przez ema421
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Wall-E istotnie zapowiada się iście rewelacyjnie. Trailerki mógłbym powiedzieć, ze są super...Sam robocik mega i może wniesie to troche świerzego powiewy w produkcje Animowane 3D bo ostatnio troszku nuda powiewa. Za bardzo to wszystko wygląda tak samo. Mimo, ze 3D daje ogromne możliwości często modele są dość liniowe. Madagaskar jest dość "pokręcony" a to już jakaś fajna stylistyka. Disneyowski "Wild" ("Dżungla" czy coś...) Był raczej pomyłką...Zwierzątka miały fajne futerko ale były dość "normalne"...Czułem się jakbym Animal Planet oglądał a nie film Animowany.