ortheza Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 (edytowane) To i ja sie przylacze. W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ale co tam :-) Poniezj szkic planszy niestety moj skaner jest do D. i nie kuma slabszych mazów olowkowych Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez ortheza
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ależ o to właśnie chodzi ranny wilk vs dzieciak z bronią , którą ledwie dźwiga wiesz taka szczypta dramy na zakończenie. szkic bardzo fajny ostatni kadr zrobilbym wiekszy bo jest wazny w sumie ( ale rob jak uwazasz ) pozdro
ortheza Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 no ostatnie dwa maja byc wieksze, kartka mi sie skonczyla :-]
ortheza Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 Niestety nie uda mi sie skonczyc na czas :-( zostalo wtakiej postaci:
miriam Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Ok. w porozumieniu ze Starszyzną, ogłaszam co następuje: Termin Zostaje Przedłużony do 29.06, natomiast od 30.06 - 02.07 odbędzie się głosowanie. Bardzo Proszę w tym momencie o to żebyście pokończyli Swoje prace :)> //Pozdr.
ortheza Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 Noastepne pare kadrow. Ale jescze nie mam pewnosci czy calosc tak ostatecznie bedzie wygladac :-) Bede probowal colosc pezerysowac olowkiem. zobaczymy co z tego wyjdzie
Varmer Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Środek jest świetny, idealny komiksowy klimat! górę psują chmurki narratora które marnie się jeszcze komponują i walą po oczach, może by je lekko rozpuszczać w tło tak jak w pierwszej od góry a nawet bardziej. Powodzenia
ortheza Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 Niby koniec ale tak na prawde to bardziej wyglada na szkic do komiksa.
Iker Eastern Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ale co tam :-) Uwierz mi mógłby :p Gratulacje świetnej pracy . Super zrobiłeś te kolory tła .
krst Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 fajne tła, gorsza kompozycja kadrów, tzw kultura rysunku bardzo średnia; typografia tragiczna.
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 Gratulacje wygranej Fajnie rozwiązałeś te czarne ramki i ogolnie jest przyjemny klimacik Pozdro
ortheza Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Napisano 6 Lipiec 2008 krst. masz racje. z typografia mialem malo do czynienia, co do rysunkowej warstwy tez reacja. Sam nie jestem z tego zbyt zadowolony, ale braklo mi czasu wolnego na zrobienie tego tak jakbym sobie to wyobrażał. Ale jeszcze popacuje nad tym. dzieki Łukasz :)
Rekomendowane odpowiedzi