ortheza Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 (edytowane) To i ja sie przylacze. W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ale co tam :-) Poniezj szkic planszy niestety moj skaner jest do D. i nie kuma slabszych mazów olowkowych Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ależ o to właśnie chodzi ranny wilk vs dzieciak z bronią , którą ledwie dźwiga wiesz taka szczypta dramy na zakończenie. szkic bardzo fajny ostatni kadr zrobilbym wiekszy bo jest wazny w sumie ( ale rob jak uwazasz ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 no ostatnie dwa maja byc wieksze, kartka mi sie skonczyla :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Niestety nie uda mi sie skonczyc na czas :-( zostalo wtakiej postaci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 wygląda zarąbiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Ok. w porozumieniu ze Starszyzną, ogłaszam co następuje: Termin Zostaje Przedłużony do 29.06, natomiast od 30.06 - 02.07 odbędzie się głosowanie. Bardzo Proszę w tym momencie o to żebyście pokończyli Swoje prace :)> //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Noastepne pare kadrow. Ale jescze nie mam pewnosci czy calosc tak ostatecznie bedzie wygladac :-) Bede probowal colosc pezerysowac olowkiem. zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Środek jest świetny, idealny komiksowy klimat! górę psują chmurki narratora które marnie się jeszcze komponują i walą po oczach, może by je lekko rozpuszczać w tło tak jak w pierwszej od góry a nawet bardziej. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Niby koniec ale tak na prawde to bardziej wyglada na szkic do komiksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 W prawdzie niebardzo mi sie wydaje zeby 13 latek mogl cos zrobic z duzym stalowym mieczem ale co tam :-) Uwierz mi mógłby :p Gratulacje świetnej pracy . Super zrobiłeś te kolory tła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 fajne tła, gorsza kompozycja kadrów, tzw kultura rysunku bardzo średnia; typografia tragiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Gratulacje wygranej Fajnie rozwiązałeś te czarne ramki i ogolnie jest przyjemny klimacik Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2008 krst. masz racje. z typografia mialem malo do czynienia, co do rysunkowej warstwy tez reacja. Sam nie jestem z tego zbyt zadowolony, ale braklo mi czasu wolnego na zrobienie tego tak jakbym sobie to wyobrażał. Ale jeszcze popacuje nad tym. dzieki Łukasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi