carlosss Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Pytanie jak wyżej, da się exportować linie z corela do maxa? tak żeby były jako spliney w maxie? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam ;)
CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 To chyba nie taka drobnostko bo Chyba się nie da zaimportować krzywych do maxa...
arev Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Widziałem kiedyś prosty tutorial importowania krzywych poprzez format Adobe Illustrator, ale nie wiem czy Corel ma możliwość zapisu do takich plików.
mirach Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 przez .ai lub .dwg, pytanie czy corel moze wyexportowac do czegos takiego.
CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 http://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Content/1153321236837 Kwestia jak to działa ze starszymi wersjami...Sam nie moge przetestować bo nie dysponuje aktualnie tym softem...
makak Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Może być kłopot, bo Corel z tego co pamiętam ma możliwość eksportu ale tylko eps. A z tego co widzę, to Max ma import, ale tylko .ai. Ale może wyeksportujesz ścieżkę w postaci .dwg (dawno nie widziałem Corela, więc nie pamiętam czy jest możliwość), wtedy nie byłoby problemu.
Touch Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Corel ma możliwość exportu do formatu .ai Nie ma problemów z zaimporotwaniem tego do max'a. Wiele razy z tego korzystałem już. Pozdr
mort Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 możesz tak jak pisali wyzej - do AI ale zapisuj do ai wersji 7 bo nowsze mają problemy kompatybilności z maxem. za to z illustratora CSX do maxa hm ... ni chu
maverick sheep Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 możesz sie jak człowiek do mnie odezwać to ci to wyeksportuje najlepiej dwg --> do cada i potem import 1
Shogun 3D Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Masz kilka opcji: bezpośrednio do AI (nie polecam), lub DWG (myka w miare bez problemów), lub do EPS => przepuscić przez AI i z AI wypuścic jako DWG. Kwestia wersji Corela i AI.
Rekomendowane odpowiedzi