Napisano 10 Czerwiec 200816 l Pytanie jak wyżej, da się exportować linie z corela do maxa? tak żeby były jako spliney w maxie? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam ;)
Napisano 10 Czerwiec 200816 l To chyba nie taka drobnostko bo Chyba się nie da zaimportować krzywych do maxa...
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Widziałem kiedyś prosty tutorial importowania krzywych poprzez format Adobe Illustrator, ale nie wiem czy Corel ma możliwość zapisu do takich plików.
Napisano 10 Czerwiec 200816 l przez .ai lub .dwg, pytanie czy corel moze wyexportowac do czegos takiego.
Napisano 10 Czerwiec 200816 l http://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Content/1153321236837 Kwestia jak to działa ze starszymi wersjami...Sam nie moge przetestować bo nie dysponuje aktualnie tym softem...
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Może być kłopot, bo Corel z tego co pamiętam ma możliwość eksportu ale tylko eps. A z tego co widzę, to Max ma import, ale tylko .ai. Ale może wyeksportujesz ścieżkę w postaci .dwg (dawno nie widziałem Corela, więc nie pamiętam czy jest możliwość), wtedy nie byłoby problemu.
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Corel ma możliwość exportu do formatu .ai Nie ma problemów z zaimporotwaniem tego do max'a. Wiele razy z tego korzystałem już. Pozdr
Napisano 10 Czerwiec 200816 l możesz tak jak pisali wyzej - do AI ale zapisuj do ai wersji 7 bo nowsze mają problemy kompatybilności z maxem. za to z illustratora CSX do maxa hm ... ni chu
Napisano 10 Czerwiec 200816 l możesz sie jak człowiek do mnie odezwać to ci to wyeksportuje najlepiej dwg --> do cada i potem import
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Masz kilka opcji: bezpośrednio do AI (nie polecam), lub DWG (myka w miare bez problemów), lub do EPS => przepuscić przez AI i z AI wypuścic jako DWG. Kwestia wersji Corela i AI.