wroniec Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 (edytowane) Jak wszyscy to wszyscy :D Zdobyć nic się nie udało. Jak patrzę z dystansu, to w sumie się nie dziwię. Bonusowo umieszczam wizkę nie wysłaną na konkurs. Pozdrawiam Link do tego co było na stronie: http://www.kolo.com.pl/konkurs/galeria_projektow_3268.php Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez wroniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Nie wiem co gorsze: złe komentarze czy brak komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Brak wiadomosci to dobre wiadomosci :) Podoba mi sie zielony... i to tyle z mojej znajomosci architektury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Hehe, dzięki za komentarz :) Ten zielony to chyba taki modny teraz, bo często go widzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Zielony modny? E tam, ktoś Cię okłamał;D Hmm... tylko wizki nie wysłałeś, czy ogólnie projektu? Edit: Ok, już sobie odpowiedziałem;) Podoba się, nawet lepiej niż zwycięski, bo ten w ogóle mi się nie podoba;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wacman Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 stylistycznie frapujacy mariaz formy wzrowoanej na stylu regionalnym oraz inspiracji technologia stealth amerykanskich samolotow bombardujacych. :D wizki fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Wacman piękny opis masz w profilu. Saraczkik bardzo przyjemny i w charakterze otoczenia. Jak nic cepry lazłyby tam po oscypki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Dzięki za komentarze Touch Cieszy mnie, że bardziej niż zwycięski. Mi też pierwsze miejsce nie odpowiada, drugie już lepsze. Wacman Idealnie rozgryzłeś inspiracje :D zdeno To by się cepry zdziwiły, choć może jakby głeboko poszukały, to by jakiegoś znalazły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premini Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 a ja mam pytanie techniczne czy wiz przekrojów robiłeś jakąś funkcją w maxie czy ustawiałeś osobna scenę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Użyłem modyfikatora Slice, na wszystkich ciętych elementach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premini Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 a nie masz może jakiegoś linka prezentującego tą funkcję ;) bo nie mogę znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Użycie tego modyfikatora jest bardzo proste. Przypisujesz go do obiektu i masz 4 funkcje: Refine Mesh - dodaje wierzchołki na obiekcie, Split Mesh - tnie obiekt, ale nie usuwa żadnej z połówek, Remove Top - usuwa część obiektu znajdującą się powyżej płaszczyzny cięcia, Remove Bottom - usuwa część obiektu znajdującą się poniżej płaszczyzny cięcia. Położenie płaszczyzny cięcia ustawiasz klikając na plus obok przypisanego modyfikatora i wybierając Slice Plane. Wszystko jest dokładnie opisane w helpie maxa Robiłem to w maxie 9, nie wiem w której wersji to się pojawiło, może dlatego nie możesz znaleźć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premini Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 dzięki wielkie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 ladne zdjecie 1 gor, sam robiles czy gdzies znalazles w sieci.ale kadr twojego sracza w tym zdjeciu zniszczyl piekny widok na gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2008 Zdjęcie, które znajduje się w tle, nie jest moje, znalezione na stronie http://www.wpanorama.com/panoramas.php?page=01a No przykro, że dla Ciebie kadr sracza niszczy zdjęcie. Zamierzeniem było raczej, aby zdjęcie pomagało sraczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi