Napisano 10 Czerwiec 200816 l Jak wszyscy to wszyscy :D Zdobyć nic się nie udało. Jak patrzę z dystansu, to w sumie się nie dziwię. Bonusowo umieszczam wizkę nie wysłaną na konkurs. Pozdrawiam Link do tego co było na stronie: http://www.kolo.com.pl/konkurs/galeria_projektow_3268.php Edytowane 12 Czerwiec 200816 l przez wroniec
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Brak wiadomosci to dobre wiadomosci :) Podoba mi sie zielony... i to tyle z mojej znajomosci architektury :D
Napisano 14 Czerwiec 200816 l Autor Hehe, dzięki za komentarz :) Ten zielony to chyba taki modny teraz, bo często go widzę. Pozdrawiam
Napisano 14 Czerwiec 200816 l Zielony modny? E tam, ktoś Cię okłamał;D Hmm... tylko wizki nie wysłałeś, czy ogólnie projektu? Edit: Ok, już sobie odpowiedziałem;) Podoba się, nawet lepiej niż zwycięski, bo ten w ogóle mi się nie podoba;P
Napisano 14 Czerwiec 200816 l stylistycznie frapujacy mariaz formy wzrowoanej na stylu regionalnym oraz inspiracji technologia stealth amerykanskich samolotow bombardujacych. :D wizki fajne :)
Napisano 15 Czerwiec 200816 l Wacman piękny opis masz w profilu. Saraczkik bardzo przyjemny i w charakterze otoczenia. Jak nic cepry lazłyby tam po oscypki.
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki za komentarze Touch Cieszy mnie, że bardziej niż zwycięski. Mi też pierwsze miejsce nie odpowiada, drugie już lepsze. Wacman Idealnie rozgryzłeś inspiracje :D zdeno To by się cepry zdziwiły, choć może jakby głeboko poszukały, to by jakiegoś znalazły ;)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l a ja mam pytanie techniczne czy wiz przekrojów robiłeś jakąś funkcją w maxie czy ustawiałeś osobna scenę ?
Napisano 17 Czerwiec 200816 l a nie masz może jakiegoś linka prezentującego tą funkcję ;) bo nie mogę znaleźć...
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor Użycie tego modyfikatora jest bardzo proste. Przypisujesz go do obiektu i masz 4 funkcje: Refine Mesh - dodaje wierzchołki na obiekcie, Split Mesh - tnie obiekt, ale nie usuwa żadnej z połówek, Remove Top - usuwa część obiektu znajdującą się powyżej płaszczyzny cięcia, Remove Bottom - usuwa część obiektu znajdującą się poniżej płaszczyzny cięcia. Położenie płaszczyzny cięcia ustawiasz klikając na plus obok przypisanego modyfikatora i wybierając Slice Plane. Wszystko jest dokładnie opisane w helpie maxa Robiłem to w maxie 9, nie wiem w której wersji to się pojawiło, może dlatego nie możesz znaleźć. Pozdrawiam
Napisano 6 Lipiec 200816 l ladne zdjecie 1 gor, sam robiles czy gdzies znalazles w sieci.ale kadr twojego sracza w tym zdjeciu zniszczyl piekny widok na gory
Napisano 8 Lipiec 200816 l Autor Zdjęcie, które znajduje się w tle, nie jest moje, znalezione na stronie http://www.wpanorama.com/panoramas.php?page=01a No przykro, że dla Ciebie kadr sracza niszczy zdjęcie. Zamierzeniem było raczej, aby zdjęcie pomagało sraczowi.