Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brak wiadomosci to dobre wiadomosci :)

Podoba mi sie zielony... i to tyle z mojej znajomosci architektury :D

Napisano
  • Autor

Hehe, dzięki za komentarz :)

Ten zielony to chyba taki modny teraz, bo często go widzę.

Pozdrawiam

Napisano

Zielony modny? E tam, ktoś Cię okłamał;D

Hmm... tylko wizki nie wysłałeś, czy ogólnie projektu?

Edit: Ok, już sobie odpowiedziałem;) Podoba się, nawet lepiej niż zwycięski, bo ten w ogóle mi się nie podoba;P

Napisano

stylistycznie frapujacy mariaz formy wzrowoanej na stylu regionalnym oraz inspiracji technologia stealth amerykanskich samolotow bombardujacych. :D wizki fajne :)

Napisano

Wacman piękny opis masz w profilu.

Saraczkik bardzo przyjemny i w charakterze otoczenia. Jak nic cepry lazłyby tam po oscypki.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze

Touch Cieszy mnie, że bardziej niż zwycięski. Mi też pierwsze miejsce nie odpowiada, drugie już lepsze.

Wacman Idealnie rozgryzłeś inspiracje :D

zdeno To by się cepry zdziwiły, choć może jakby głeboko poszukały, to by jakiegoś znalazły ;)

Napisano

a ja mam pytanie techniczne czy wiz przekrojów robiłeś jakąś funkcją w maxie czy ustawiałeś osobna scenę ?

Napisano

a nie masz może jakiegoś linka prezentującego tą funkcję ;) bo nie mogę znaleźć...

Napisano
  • Autor

Użycie tego modyfikatora jest bardzo proste. Przypisujesz go do obiektu i masz 4 funkcje:

Refine Mesh - dodaje wierzchołki na obiekcie,

Split Mesh - tnie obiekt, ale nie usuwa żadnej z połówek,

Remove Top - usuwa część obiektu znajdującą się powyżej płaszczyzny cięcia,

Remove Bottom - usuwa część obiektu znajdującą się poniżej płaszczyzny cięcia.

Położenie płaszczyzny cięcia ustawiasz klikając na plus obok przypisanego modyfikatora i wybierając Slice Plane. Wszystko jest dokładnie opisane w helpie maxa

Robiłem to w maxie 9, nie wiem w której wersji to się pojawiło, może dlatego nie możesz znaleźć.

Pozdrawiam

Napisano

ladne zdjecie 1 gor, sam robiles czy gdzies znalazles w sieci.ale kadr twojego sracza w tym zdjeciu zniszczyl piekny widok na gory