wroniec Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 (edited) Jak wszyscy to wszyscy :D Zdobyć nic się nie udało. Jak patrzę z dystansu, to w sumie się nie dziwię. Bonusowo umieszczam wizkę nie wysłaną na konkurs. Pozdrawiam Link do tego co było na stronie: http://www.kolo.com.pl/konkurs/galeria_projektow_3268.php Edited June 12, 2008 by wroniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 Nie wiem co gorsze: złe komentarze czy brak komentarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Brak wiadomosci to dobre wiadomosci :) Podoba mi sie zielony... i to tyle z mojej znajomosci architektury :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Hehe, dzięki za komentarz :) Ten zielony to chyba taki modny teraz, bo często go widzę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Zielony modny? E tam, ktoś Cię okłamał;D Hmm... tylko wizki nie wysłałeś, czy ogólnie projektu? Edit: Ok, już sobie odpowiedziałem;) Podoba się, nawet lepiej niż zwycięski, bo ten w ogóle mi się nie podoba;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacman Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 stylistycznie frapujacy mariaz formy wzrowoanej na stylu regionalnym oraz inspiracji technologia stealth amerykanskich samolotow bombardujacych. :D wizki fajne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdeno Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Wacman piękny opis masz w profilu. Saraczkik bardzo przyjemny i w charakterze otoczenia. Jak nic cepry lazłyby tam po oscypki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Dzięki za komentarze Touch Cieszy mnie, że bardziej niż zwycięski. Mi też pierwsze miejsce nie odpowiada, drugie już lepsze. Wacman Idealnie rozgryzłeś inspiracje :D zdeno To by się cepry zdziwiły, choć może jakby głeboko poszukały, to by jakiegoś znalazły ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
premini Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 a ja mam pytanie techniczne czy wiz przekrojów robiłeś jakąś funkcją w maxie czy ustawiałeś osobna scenę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Użyłem modyfikatora Slice, na wszystkich ciętych elementach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
premini Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 a nie masz może jakiegoś linka prezentującego tą funkcję ;) bo nie mogę znaleźć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 Użycie tego modyfikatora jest bardzo proste. Przypisujesz go do obiektu i masz 4 funkcje: Refine Mesh - dodaje wierzchołki na obiekcie, Split Mesh - tnie obiekt, ale nie usuwa żadnej z połówek, Remove Top - usuwa część obiektu znajdującą się powyżej płaszczyzny cięcia, Remove Bottom - usuwa część obiektu znajdującą się poniżej płaszczyzny cięcia. Położenie płaszczyzny cięcia ustawiasz klikając na plus obok przypisanego modyfikatora i wybierając Slice Plane. Wszystko jest dokładnie opisane w helpie maxa Robiłem to w maxie 9, nie wiem w której wersji to się pojawiło, może dlatego nie możesz znaleźć. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
premini Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 dzięki wielkie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakul Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 ladne zdjecie 1 gor, sam robiles czy gdzies znalazles w sieci.ale kadr twojego sracza w tym zdjeciu zniszczyl piekny widok na gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
wroniec Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Zdjęcie, które znajduje się w tle, nie jest moje, znalezione na stronie http://www.wpanorama.com/panoramas.php?page=01a No przykro, że dla Ciebie kadr sracza niszczy zdjęcie. Zamierzeniem było raczej, aby zdjęcie pomagało sraczowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts