Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor Bardzo proszę: http://www.forum3d.pl/f3dbb/index.php?md=topic&o=&tid=120022&pg=2 pozdr., skk. PS ... i skończmy tę prywatę, bo uszy więdną.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Masz rację. Ja zapamiętałem słowa i przesłanie które było wcześniej (pierwsze wrażenie) Jesteś uprzejmy i miły. Przepraszam za wszystkie osobiste wycieczki, miałeś rację, że byłem wkurzony skoro tak napisałem i przekłamałem sobie to co było na f3d. Nie zwalam na Ciebie winy za to i dziękuę, że przytoczyłeś ten wątek głównie ze względu na to, że pokazuje nowym fanom (mam nadzieję tylko- nie bierz tego osobiście- że nie fanatykom) więcej prawdy o H. Ja osobiście chciałbym tylko uniknąć IMHO niezdrowej "agitacji" w wątkach nie H. tak jak się tego zwyczjowo nie robi-nie masz na coś rady- nie pisz bo "aluzje" mogą źle wpłynąć. Nie będę szukał ich teraz bo proszę jedynie o uszanowanie tego na przyszłość. Tak jak w wątku który przytoczyłeś widać, że wszędzie nie wszystko "rożowe". Nie raz widzę, że się coś nie pododoba w maya, max ich urzytkownikom. i tyle- nie ma złotego leku na wszystko wiesz SYmek przecież. A w moim wypadku learning curve w H. - w moim- jest za długa i za stroma i dobrze by było, żeby ludzie tak do H zachęcani mieli świadomość, ze może nie być łatwo. Tyle. Pozdrawiam T. ps. Twoja wiedza SYmek jest imponująca, a za złe słowa przepraszam jeszcze raz.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Po gruntownym przyjrzeniu sie wszystkim dyskusjom moge powiedziec jedno. SYmek, szarpnal bys sie kiedys na popularyzujace ten soft tutki. Klicek zarazil mnie wingsem dzieki swoim tutorialom i pokazal kilka na prawde fajnych sztuczek w Zbrushu. Do chudego nie mozna narzekac na nadmiar tutoriali. No, chyba ze wyjdziesz z zalozenia ze ty juz umiesz a nooby niech sobie radza, jak ty wczesniej. Tez zrozumiem.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l nie pamiętam, żeby Pionier miał do mniej jakieś pretensje. Czesc Symek, nie mialem, nie mam i nie bede mial a moj poprzedni post w tym temacie pisany byl z ;-) oka z mojej strony pelen luzik, nawet nie bardzo wiem o co sie caly dym zrobil, generalnie to walcze z tym jak zassac tutki z 3dbuzz (wm capture nie dziala heh) serdecznosci, pionier.
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Autor SYmek, szarpnal bys sie kiedys na popularyzujace ten soft tutki. - Prowadzimy forum, na którym znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania (przynajmniej w założeniu ; ) ) - Piszemy polskiego Faq'a, w którym staramy się rozgryzać trochę trudniejsze i bardziej ogólne tematy (takie jak ray tracing w Mantrze, albo wykorzystanie point cloudów). - z tutkami w Houdinim jest tak, że jeden hip znaczy więcej, niż 1GB video ;) Ale jeśli Wam zależy, zróbcie listę tematów ;) pozdro! skk. PS Tomek, mam nadzieję, że zamknęliśmy temat, z mojej strony również przepraszam :)
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Zamknęliśmy- jeśli przyjmiesz moje przeprosiny będę się bardzo cieszył natomiast Ty mnie za co przepraszać nie masz- straciłem ostatnio dystans do różnych spraw z różnych powodów co "zaowocowało" tak jak widać...