porucznik Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Hej Dawno temu mialem zajawke na wirtualne widoczki. Troche sie tym bawilem, nawet znalazlem progamik, ktory mi odpowiadal. Problem w tym ze nie pamietam jak sie nazywal. Pamietam tylko tyle ze wygoglalem wtedy jakas strone o oprogramowaniu wlasnie o tematyce "landscape generator" teraz nie moge wiec prosze Was o pomoc, moze ktos zna jakis serwis o takiej tematyce, albo zna jakis dobry ciekawey generator. Nie interesuje mnie nic z Bryce ani jemu podobnych, nie interesuje mnie terragen (w tej chwil, ale znam i doceniam), moze ktos poda jakies nazwy softu dla hmm bardziej zaawansowanych/wymagajacych :) Wkleje jeszcze screeny, wiem ze te byly wygenerowany w programie o ktorm mysle, moze komus pomoze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Facet którego obrazki pokazałeś tu opisał swój software. http://www.digitalblasphemy.com/3dsoftware.shtml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 vue_6_infinite/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porucznik Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 O wlasnie world builder na mysli mialem :) Dzieki, a moze Vue sobie poogladam, ale cos mi to Bryce zalatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 moja babcia ma podobne widoczki na ścianach, w ramkach z supermarketu, nigdy nie wyciągnęła z nich tych karteczek które były w środku... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Całkiem klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi