Coruscant Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Czy ktoś z szanownych forumowiczów móglby podzielić się ze mną teksturą obudowy komputera? Najchętniej biała zwykła obudowa ze wszystkich stron. Nie mam niestety aparatu ani komputera stacjonarnego więc proszę o małą pomoc. :)
Shogun 3D Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Eee... A nie łatwiej samemu? Sugeruję użycie jakiejś mapy parametrycznej (cellular może) do bumpa i odpowiednio ustawić parametry speculara... Powinno dać radę w ciągu pół minuty to zrobić od ręki...
Sebastian Ozga Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 LINK Dużo lepszy efekt uzyskasz w ten sposób
Coruscant Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 Tak oczywiście znam ten tutorial ale ja potrzebuję ten komputer na 2 albo 3 planie bez modelowania.
Sebastian Ozga Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Leń jesteś :) Edit: A czy Ty czasem nie modelowałeś kiedyś obudowy?
Coruscant Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 Owszem modelowałem ale nie mam juz tego modelu, pozatym ten komp ma być bardzo low poly no ale widze ze nikt nie chce pomóc trudno.
Sebastian Ozga Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 nie "nie chce pomóc", tylko wystarczy popularna przeglądarka internetowa ;) Pozdrawiam
Coruscant Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 google przeszukałem, fotki są za małe albo nie ma wszystkich ścian
Sebastian Ozga Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 (...) potrzebuję ten komputer na 2 albo 3 planie bez modelowania. (...) fotki są za małe albo nie ma wszystkich ścian Na linku, który Ci podałem przed chwilą są chyba wystarczające jak na "bardzo low poly" ;) przykład
Coruscant Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 no przyznam że ta jest interesująca, dzięki
Sebastian Ozga Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Na następnych stronach też są ciekawe. Jak to mówią: "Wystarczy chcieć" :)
Rekomendowane odpowiedzi